Пружини амортизатори Passat b2

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем shooter, 28 січ 2010.

1. shooter

shooter Початківець

Passat B2 ’84р. 1,8(DS) 2е2
    Всім привіт є таке питання: коли їду в машині і попадаю на ямки, то в районі задніх стойок чути неприємний тупий звук. Як вияснити в чому проблема в стойка чи в амортизаторах чи може ще кудись дивитись. І ще одне машину купив недавно а попередній власник казав що на зад він поставив пружини від запорожця задні мотивуючи це тим що можна перевозити більший груз, може проблема через ці пружини. І ще на поганій дорозі трихи кидає машиною

Останнє редагування: 28 січ 2010
  2. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Чекай тепла. Я думаю шо стойки замерзли, тому і стукають.
    А нарахунок пружин від запорожці то о_О піз**ц... нашо ж так колхозити...

3. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    :mocking:
    Чого чого а такого ще не чув.
    Я не знаю як впливають такі пружини на їзду на пасаті але якщо ти слонів не возиш то постав нормальні пасатовські пружини.
    Якщо ти гружоний їдеш і звук такий самий то винні або сайлентблоки задньої балки або стойки.
    Якщо є помітна різниця між гружоний/негружоний то викидай ти ті пружини.
    Подивись чи стойки не потекли
    Чи цілі відбійники
    Вобщем заганяй на підйомник.

4. shooter

shooter Початківець

Понятно значить поїду на діагностику

5. Senia

Senia Active Member

VW Jetta II 1.8 GX 87" була
    Fiat Doblo 1.3 MJTD 05"
    Стук може бути через жосткість самих пружин, якщо машина не загружена. Пружини від Запора :) настільки жосткі, шо на ямах стойка може вилізти в салон.

6. kym

kym Аксакал

a 100
    Тут якась не зрозуміла арихметика. кузов запорожця набагато легший від пасату. відповідно пружини заслабі під більшу вагу. Як на слабших пружинах можна возити більше грузу ... зовсім не ясно. Я думаю навпаки, якщо точно пружини від запорожця то ти просто розбиваєш стойки вагою свого кузова. Скоріше всього попередній власник зекономив на пружинах.

7. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Мотор в запора ззаду, а в пассата ззаду пусто. от і вся арихметика, ну але все одно це якийсь прогон
    Хоча вони витримують цей лімо :)

8. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    на з"Їзді розкажу як я експлутував задні пружини від запора на Джетті 2 десь років п"ять,може вісім.(зараз стоять рідні)

9. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    В мене перше авто був "Запорожець"...
    Пружини там я вам скажу... Окрім того мене завше запитували ті, які возили товар на базар на 2104, 2105, 2107, чи не маю я старих пружин?! Вони по діаметру менші і їх умудрялись ставити всередину між стойкою і стандартними задніми пружинами Тазіків чим значно підвищували вантажопідйомність авто! От так от! :D

10. shooter

shooter Початківець

Розкажи якщо можеш, а то я на з"Їзді навряд чи буду

11. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    стойка постійно йде на розрив,це було відчутно коли колесо провалювалось у яму,був удар,це коли пустий.Коли хтось сидів з заду то все добре.Суть в чому просто загробиш стойки як я собі.Моя порада постав оригінальні,а щоб підняти трошки задок можна поставити підкладки під стойки.Якщо щось конкретніше цікавить пиши в пп.(що знаю розкажу).

12. Aleks

Aleks Початківець

VW Passat B-3
    Всим привіт! Прийшов час міняти задні стойки і пружини так як вони обидві лопнули (Джета 87р 1.8 бензин).Часу на те щоб шось відрізати переварювати нема.Машина в ходу кожин день і не по самим кращим дорогах.Загрузка це двоє заді і ще балон ГБО(55кг) і всякого хламу 25 кг.Що порадите???? По каталогу е пружини але якось для мене непонятно там ие якісь риски( цветовые метки)до чого вони,бо я в цьму профан..Попередні власник щось казав про те що стойки від пасата а від якого я прослухав.Наперед дякую...

Останнє редагування: 7 лют 2010

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)