Radio 1

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Monkey, 25 лип 2007.

1. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта:
    000023
    Я реально вражений новим каналом по радіо. Я його майже ніколи не слухаю, лише в Батька в машині. А тут вдома ,вночі , вирішив пройтись по каналах і натрапив на Nine inch nails,потім KoRn,MM, Finch,Bjork... і все те, що на радіо в Україні не почуєш кожного дня. Галімої попси нема. Максимум - поп рок:-D Від емоцій вирішив поділитись.:cool: то 103,9, якшо є такі сплячі як я :lol:
    І взагалі- напишіть шось про радіо :grin:

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Відповідь: Radio 1

Круто, я ще ніколи не чув Nine inch nails по радіо...

Мій любимий альбом The Downward Spiral 94 року... На той час то була просто космічна музика

3. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

"Radio One"
    Львівський ретранслятор столичної недержавної сателітарної радіомережі. Музично-інформаційна станція. Транслює програму з Києва. Працює у технічному режимі (музичний нон-стоп). Формат: рок- та-поп-рок-музика від 90-х до сьогодні; у плей-лісті присутні композиції західних та українських груп і виконавців. Існує у цьому форматі з 22.06.2007.
    (Станція існує у Львові з березня 2001-го року. Перша частота мовлення - 101.3МГц; на цьому каналі - з 26.04.2002 з позивним "AVTO.FM". До грудня 2002-го року мовлення велося виключно з львівської студії; в STAR-форматі - з 4.10.2004; з початку 2005-го року - Dance Hit Radio "STAR FM". З 4.03 по 20.06.2007 - "Ретро FM").
    Ліцензія НР №0089-м від 11.09.2001.

А взагалі про радіо:http://www.proradio.org.ua

4. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта:
    000023

От я і здивувався :) Ше, може, deftones почую :)

5. DEN_182

DEN_182 Новачок

Жигули девятка
    Подскажите пожалуйста где можно найти трэк листы Radio One за 2008-2009 год. Очень надо !!!

6. Franko

Franko Active Member

Vw Scirocco GTX'83 1.8 JN
    Вже зіпсувалось.... крутять саму москальську попсу((( шкода... гарне радейко було.

7. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Не зіпсувалось, а зникло з радіопростору. Тепер на його частотах мовить Радіо Алла - самі розумієте яке наповнення в такого радіо :sad:
    Але наскільки я знаю в інеті є й надалі трансляції Radio One.

8. ENERGY

ENERGY Місцевий

От і ще одна погана звістка з радіопростору нашого міста (та й Тернополя, Івано-Франківська і Нововолинська)
    Радіо 4U (фо ю, колишнє радіоман) поляки продали. І тепер замість чудового (одного з найкращих на мою думку) буде якесь радіо "Шарманка" чи ще "краще" радіо "Шансон".
    http://www.ukrtvr.org/index.php?option=com_content&task=view&id=2524&Itemid=1
    Так що цими днями будемо дослуховувати останні мелодії з цієї радіостанції. Тепер навіть не знаю що залишається слухати ((

9. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    йоли пали тільки ту станцію і слухав (у кабінеті директора пару разів був).Задовбала вже та криза.

10. Ростислав

Ростислав Новачок

VW Passat b7
    Львівську хвилю слухаю. Інформація прив"язана до міста,музика українська...

11. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    шкода, хорошу музику крутили...

12. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    Я слухаю 104,3 MFM , непогана хвиля присутній Trance, House це як на мене.

13. Franko

Franko Active Member

Для тих хто скучив за НОРМАЛЬНОЮ музикою http://www.radioroks.com.ua/ :music:!!!!!
    У Львові поки нема, але як видно на сайті в проекті, а поки можна попробувати в неті послухати. Мені це радіо дуууууууууууже подобається.

• Подобається Подобається x 1
  14. ENERGY

ENERGY Місцевий

Франко Твоя мрія збулася :)
    Від вчорашнього дня ця станція передає на частоті 89,1МГц у Львові. Можу сказати що оперативно працюють - лише місяць тому отримали ліцензію і вже передають. Молодці!
    Судячи по плейлісту http://www.radioroks.com.ua/ на їхньому сайті - хороша альтернатива зниклим "Ініціативі", "Radio ONE" і "Radio 4U".
    Так що слухаєм і насолоджуємось!!!

• Подобається Подобається x 2
  15. Franko

Franko Active Member

Дякую, ENERGY!! я вже знаю, я за цим пильно слідкую)
    Вчора не міг її зловити на роботі з використання допотопно китайського приладу Панасканік)) сьогодні вже вдалось. А в машинці слухати одне задоволення, особливо піісля роботи))

16. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    +1 хотів тут написати теж про це радейко=))))

за годинку прослуховування чув таке як Deep Purple, Pink Floyd, Alice Cooper, Rolling Stones, Queen, AC/DC, Guns'n'Roses, poison... Правда шось були і наші Океан ельзи і ще хтось. Але тим не менш радіо гарне покищо.

17. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    Супер!!! А я і не знав , тільки настроїв і тут The Doors :music:

18. GDM

GDM Active Member

VW Transporter T4 2.5 TDI '01 ACV 75 КВт ( 102 к.с.) DXZ Long vehicle
    дякую хлопці за інфо! тепер є що послухати на роботі :)

19. ENERGY

ENERGY Місцевий

Від вчорашнього дня тривають переналаштування на частоті 104,3 FM. Невдовзі на цій частоті буде не MFM-Station (хоч також доволі хороше радіо було), а Kiss FM (на порядок якісніше, менш попсове, більш клубне:yahoo:) http://www.ukrtvr.org/index.php?option=com_content&task=view&id=2634&Itemid=1
    Тож радієм якісним перетворенням в радіопросторі Львова.
    P.S. Kiss FM належить до того ж медіахолдингу що й Радіо РОКС, яке недавно зявилося на 89,1, ТАВР, серйозно взялися на наше місто :)

20. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Появилась нова радіостанція (проект ТРК Люкс) 102,1FM "Український формат".

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)