А що то за таке скловолокно рідке?))) Як так, то хіба дві робити і малювати, та і буде з чим побавитись )) я б таким не займався ніяк))) Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2
ну це ебоксидна смола і стекловолокно... хотя є і рідке скло, но воно дороговате, а зробити таку рамку можна, головне щоб була одна ціла, або деякі деталі від тої рамки, приїду з командіровки буду лижу робити оригінальну зі сткловолокна,
надрукуй на 3д принтері.. зверху можеш світловідбивною плівкою наклеяти і буде ще краще.. в чому проблема ?!
краще б ти узявся тай намалював, а ніж язикові хороводи тут розпускав.. зроби людині пІдарунок під ялинку....))))
Чоловіче, бачи ти тут "початківець" тому сиди мовчки! А я нікому нічо не винен і матір"ю Терезою не являюсь!
Ув. Сибас .... статус на форуме ни очем не говорит, мало сообщий так как не сру коментами в каждой теме - в отличии от Вас, а по делу там не просто прямоугольник и два кружка... ты предлогаешь сделать 3д модель - ТС с этим не сталкивался, и тебе предложили помочь человеку..., но вы делаете только язиком (от чего женская часть населения в восторге наверное)теперь понятно что из за сильно ровных рук ты не мать тереза, и твоего интелекта хватає лише тицнуть пимпочку на клаві...