Купили Гольф 1,8 об*емом моно-інжектор, ще не їздили. Цікаво скілько ця дура буде хавати пального? Шосе, Місто. Хтось їздить на ГАЗу? Як воно?
В мене теж 1.8 буквально вчора засікав на 600 км взяв 58 л. 95 бензину їздив 80% по місту 20 % по траcі,але я собі не відказував в натисканні на газ
Ого я тут прикинув 600км/58л = 10,3 литра/100км. Може воно то и не багато, але привиклося до 5,5 дизеля (та щей по "пільговим" цінам). Треба буде єкономити
Ти шось не правильно порахував в мене вийшло 9,66л на 100 км Але воно того варте їде він після батькової 1,6 карб. джети дуже достойно
Що то за такий мотор 1,8 моноінж. на Г2? пи.си. тем про розхід вже є купа, може варто пошуком користуватись замість свторення нових?
Доречі "ingector" пишеться ч-з 'J' - дуже дякую наступного разу так і напишу. Dantes неможу збагнути як Ви рахували??? Я поділив ваші 600км на витрачені 58л бензину - 600/58 = 10,3 Може ви якось по іншому рахували?
1.8RP має брати 7-8 літрів на 100км. Це середній розхід при сер. темпі їзди. Це з мого досвіду 10 - то шось забагато трохи.....
З мого досвіду мій 1,3 брав 5-6 по трасі, і 7-8 по місту. Але то було до кризи зараз бере 10 по місту і 7-8 по трасі(ненажера).