. . . або приборка, як гірлянда! Таке питання: в мене кнопка вкл фар з регулятором і щось цей регулятор (а саме керамічна пластина в середині) останім часом гріється, димить і плавить кнопку. Коли перевести регулятор на максимум - засвічується вся підсвітка приборів і всі лампочки на приборці і починає диміти, якщо регулятор зняти з максимуму - все гасне і підсвітка тоже! Не дуже зручно в ночі. Фари працюють, все гуд. Хто що думає з цего приводу?
щось полюбому коротить,якщо будиш на з"Їзді постараюсь привезти свій старий переключатель,а там зобачим.(головне щоб у гаражі його знайшов).
Переключатель міняв, розбирав і т.д. . . Толку нема ніякого. Буду на з'їзді - покожу, якщо не вирішу до того?
у мене теж так було.відключив додаткові фари на решітці, все наче норма...... лампочки не 100ватні стоять у фарах????
Теж схиляюся на рахунок К.З. якщо ставив додаткову підсвітку(підсвітку ніг, ручок, багажника, кнопок скло підіймачів і т.д.) передивись уважно ці провода особливо ті які йдуть в двері(відкривання, закривання могло перегнути чи перетерти дріт).