Регулятор яскравості підсвітки. . .

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем FasT, 13 кві 2010.

1. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    . . . або приборка, як гірлянда!
    Таке питання: в мене кнопка вкл фар з регулятором і щось цей регулятор (а саме керамічна пластина в середині) останім часом гріється, димить і плавить кнопку.
    Коли перевести регулятор на максимум - засвічується вся підсвітка приборів і всі лампочки на приборці і починає диміти, якщо регулятор зняти з максимуму - все гасне і підсвітка тоже! Не дуже зручно в ночі.
    Фари працюють, все гуд.
    Хто що думає з цего приводу?

2. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    щось полюбому коротить,якщо будиш на з"Їзді постараюсь привезти свій старий переключатель,а там зобачим.(головне щоб у гаражі його знайшов).

• Подобається Подобається x 1
  3. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Переключатель міняв, розбирав і т.д. . . Толку нема ніякого. Буду на з'їзді - покожу, якщо не вирішу до того?

4. Мирік

Мирік Active Member

Volkswagen Golf 2 1.6 RF,87р
    може бути блок продохранітелів поганий контакт

5. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    у мене теж так було.відключив додаткові фари на решітці, все наче норма...... лампочки не 100ватні стоять у фарах????

6. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Теж схиляюся на рахунок К.З. якщо ставив додаткову підсвітку(підсвітку ніг, ручок, багажника, кнопок скло підіймачів і т.д.) передивись уважно ці провода особливо ті які йдуть в двері(відкривання, закривання могло перегнути чи перетерти дріт).

• Подобається Подобається x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)