регулятор швидкостей вентилятора пічки

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем bodia, 10 лют 2013.

1. bodia

bodia Active Member

VW passat 1.8мi(ABS) 1993
    Знімав блок управління пічкою, бо 3 швидкість не працювала, і в процесі зламав кріплення отого речажка шо рухає тросік шо на малюнку, питання за що відповідає той тросік? коли його туда /сюда рухаю то чути щолчок, ніби якась кнопка щолкає.. Читав в якійсь книжці по ремонту пасата, шо то трос до заслонки терморегулятора, але в мене до регулятора температури приходять дві фішки і коли ним крутиш то чути як працює моторчик і рухає заслонкою.. Поясніть пліз шо то за трос і нашо він там, якшо прийдеться міняти може хтось знає ціну за цілий блок управління.(пассат б3 кондиціонер)

і ше одна проблема, пічка гріє трохи слабовато, чи може це бути через те шо до патрубків пічки паралельно підключений обігрів газового редуктора? чи може якийсь краник чи заслонка не повністю відкривається.. поясніть хто знає як то опалення працює.
    Наперед дякую.

Останнє редагування: 10 лют 2013
  2. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    весь блок десь 100$ новий в оригіналі, а трос цей перекриває взагалі подачу повітря ззовні. типу є 4,3,2,1 швидкості, є вимкнене положення, але при якому повітря самотьоком поступає в салон,а якщо ще далі крутити в 0 положення - тоді окрема заслонка взагалі перекриває поступлення повітря. от цей тросик її і тягне

• Подобається Подобається x 1
  3. bodia

bodia Active Member

Але в мене положення "0" йде зразу після "1", але якшо далі крутити то ручка крутиться і встає в положення де нема ніякого позначення, то так має бути ? може знаєш в яком положенні має бути тросік коли повітря поступає в салон(запханий чи витягнутий)? шо б я довго не махався як поставити..

4. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    значить на Б3 4-3-2-1-0 а тоді повне перекриття, але це суті не міняє, тільки позначення. там все інтуїтивно, крім того хлопок чути десь там в недрах якраз при самому скрученому положенні

5. bodia

bodia Active Member

Ну в цілому поняв, спс за швидку відповідь.

6. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    співпало в часі))

7. lion13

lion13 Місцевий

Octavia A5 2008 2.0 FSI
    Golf 3 1.8 ABS '93 (була, 2012-2018)
    Якщо не помиляють, то так, коли кондиціонер є.
    Може в тебе накладка від авта з кондиціонером.

Так моло б бути без кондиціонера:

8. bodia

bodia Active Member

та в мене і є авто з кондиціонером..і все виглядає так як на першій фотці

9. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    тоді моя рекомендація невірна, і фіг його знає чим керує той тросік

10. bodia

bodia Active Member

ну я сам хз, але якшо крутити далі за "0" то ручка крутиться і стає десь так як на другій фотці..

може хтось знає як то всьо фунциклює?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)