Регулювання карба

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Solaris, 21 січ 2008.

1. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    Кароче після моїх останніх замірів в мене розхід 13л по місту..
    якшо врахувати шо грію машину не більше 5 хвилин то він по-моєму заздоровий для 1,6 :)
    нехочу їхати до майстрів бо пробував пару розхід не зменшився :-|

наскіьки я розумію треба крутити той болтік шо можна крутити відкривши пробку і незнімаючи кришку з фільтром..

наскільки його підкрутити??? і в яку сторону :)

2. Pavlo_Lviv

Pavlo_Lviv Active Member

VW Golf II 1.8 RP 2E2 1989
    Клубна карта:
    000052
    Відповідь: Регулювання карба

така сама проблема розхід десь 14л., на завтра домовився з Андрієм з Боткіна він мені карб робив хай і регулює.

3. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

"Той болтік" впливає на розхід +/- 1л і "Отца русской демократии" не спасе. Це регуляція частоти холостих обертів. Якшо немає в тебе тахометра то нема взагалі чого туди лізти. Оберти після прогріву авто мають бути 850 об/хв (950 якщо авто з кандюком). Основну роль грає виставлене правильно запалювання і чистота карбу (та й повітряного фільтру). Якщо в 2-х карбюраторщиків був і результату ноль (доречі знайома ситуація :) ) то поїдь до третього і нехай перевірить компрессію + підсос повітря через дирки в шлангах (обороти ХХ гуляють) + витікання бєнзи на вулицю через порвані прокладки. Удачі.

Додано через 9 хвилин
    Попробуй компресію поміряти, може двигло вже уставше.
    А взагалі я рахую що заміряти розхід по прибору на око в місті ще й зимою - це не зовсім коректно. Я теж ходив і плювався що моє двигло пє як ненормальне по 10-11 літрів аж доки в Умань не поїхав. У Львові заправив повний бак. До Вінниці (350км) доїхав і заправив там знов до повного... влізло 25 л. Ітого розхід склав 7.3л/100км (майже паспортний :) ). Удачі.

• Подобається Подобається x 1
  4. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

тахо є.. холості якраз на тій маленькій рисочці як має бути.. ХХ не гуляють..
    напевно вже почекаю на новий мотор і туда поставлю інший карб і все настрою поновій..
    дякую що відгукнувся!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)