Реєстрація на EXIST.UA тільки на російській мові. Причому ввід персональних даних теж виключно на російській. пропоную поки не перероблять сайт на українську мову не реєструватись у них і не купляти нічого. Також пропоную проявити ініціативу і рознести цю позицію по всіх інших автофорумах.
Та нормальний сайт... Якраз збираюсь в них багато чого замовити. Якщо ціни нормальні, і відношення до клієнта, то сайт - хоч англійський, хоч польський. Можна і в самому магазині замовити, чи по телефону. Мовне питання важливе в нашому житті, але ж без фанатизму... П.С. Замість епілогу з одеського анекдота: -- А може вам наша влада подобається? -- Ні, не подобається! -- Ну то чого ж ви почали з моєї перукарні?!!
Не знаю хто як, але я особисто на екзісті не замовляю, є і дешевші місця, правда також з російським фейсом.
А как ты хотел, материнская фирма в России..... я сам с Донецкой обл. покупал там частенько пол года назад, по скидке б3клуба, пока не забрали..... щас фольц не ломается тьфу тьфу тьфу!_) Елси бы не забрали скидку в 10% покупал бы дальше в будущем. Национализм дешевле благосостояния. )
Звичайно що можна. http://autopartner.kiev.ua/ Тільки є один нюанс: якщо робити тут замовлення і запчастини немає у них на складі - то чекати треба десь 10-12днів (може і менше, по-різному буває, залежить від ситуації на кордоні). Возять напряму з Німеччини. В мене проблем з ними не було.
Куме, так склалося за багато років, що не прийнято у нас тут політичні теми. Це нас роз"єднує. А ми тут для об"єднання навколо спільного захоплення та інтересів. Гадаю, не варто цю традицію порушувати
Щоб подивитись вартість запчастини потрібно зареєструватись в них на сайті, а потім потрібно просто ввести код запчастини і натиснути пошук.
Саме так. Я спочатку шукаю потрібну запчастину в етці, а потім замовляю на автопартнері по коду запчастини.
Сайти, які поважають себе і користувачів пропонують вибрати мову спілкування. Думаю, багатьом було б зручніше користуватися українськомовним сайтом exist.ua:D... Доречі, яку знижку можна в них отримати і чи треба мати клубну карту? Дякую.
Тема не політична і справа не в російській мові. розмовляю на чотирьох мовах і не є для мене принципово не говорити іншими мовами. абсолютно спокійно відношусь до російськомовних українців... так сталось що вони розмовляють російською Вкурвило що набираю свої ініціали а воно мені "тільки по російськи". Знаю що дуже просто вставити українську мову чи по крайній мірі кирилицю. Не вставляють принципово. Значить мають нас за холопів. любий інший магазин що має офіс на території України чи польський чи німецький чи американський чи інший з старту має включення на державній мові.. Любі крім російських - а це вже політика -- але російська політика, а ми якщо будемо мовчки це сприймати будемо холопами чи хохлами чи взагалі чорт зна чим і не важно як розмовляємо чи українською чи російською..... Так що якщо хтось хоче поміняти свою гідність на якусь задрипану знижку , якої насправді немає, а є тільки реклама ... ну то знайте хто ви є і нема на це ради.
Підтримую повністю. На рахунок знижки, хотів ще раз переконатися, що маю варіант кращий і без знижки. Порівнювали запчастини одинакових виробників, була різниця... З того часу купую в іншому місці.
трохи, може не в тему.... http://www.laz.ua/ сайт ЛАЗу (львівського автобусного) існує російською, англійською, СЕРБСЬКОЮ(!!!!)... Українською немає..... жах... він ще жевріє???
Підприємство ЛАЗ зареєстроване в Києві,податки платить в Київську податкову,а у Львові невідомо що робить