Може хто знає в якій машині є, і який номер реле-часу, тобто при подачі сигналу, реле замикається через 30-120 с.
Відповідь: Реле часу Наприклад для того, щоб лампочка в салоні погасла через 10 секунд як ти двері закриєш, а не зразу. Як в корах.
Відповідь: Реле часу Дякую, Тополь я десь так і догадався, але зачим аж 30-120 с.??? Про підсвітку говорили тут http://www.vwclub.org.ua/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=7603&forum=1&start=0 S@shок а зачим тобі це?
Відповідь: Реле часу хлопці вибачте поки що не можу сказати для чого це мені потрібно це - незавершиний експеримент. А трема мені таке реле - при подачі на реле сигналу 12 В контакти замикаються пізніше через 30-120 сек.
Відповідь: Реле часу Подивлюсь у себе. Якщо тобі потрібне оригінальне. то я їого не маю. У мене є військове з РА єлектро-МЕХАНІЧНЕ! Але затримку не пам*ятаю на ньому. По памяті там десь біля твоїх показників час виставити можна.
Відповідь: Реле часу цей ефект зроблений безпосередньо в плафончику там стоїть платка з купкою запчастюльок.
Відповідь: Реле часу Ось схема: А ось опис на російськой: Схема задержки выключения внутрисалонного света "вежливый свет" Пара слов по схеме. Длительность свечения определяется цепочкой R2,C1; плавность погасания R5 (от 0 до 3К), игнорирование недолгих открытий двери -- R4. Диод D2 можно исключить, тогда свет будет плавно загораться, R4 регулирует плавность. Составной VT2 можно заменить любым другим составным или парой КТ503-КТ815. Радиатор не нужен -- работает в ключевом режиме. VT1 -- любой p-n-p c коеф.ус.>200. Допустимое напряжение -- чем больше тем лучше, >30В. Монтаж: я сделел платку 10х40мм из монтажки, смонтировал, засунул в толстый термоусадочный кембрик и нагрел. Прилепил изнутри к обивке. Для подключения на Golf2CL нужны три маленькие ножевые клеммы (две мамы и один папа) и одна сдвоенная большая (мама+папа).
Відповідь: Реле часу На радіоринку має бути .Вулиця Богдана Хмельницького 188 (3 поверх) . Напротів АС-2.
Відповідь: Реле часу взагалі то, S@sha, для початку потрібно чітко поставити технічне завдання (як довго чи короткотривало ти подаєш 12 і т д.), якщо щось серйозне, то є кусок цифрової платки на ній є багато різних виходів і входів (АЦП, ЦАП, "1/0", плата розширення) - малюєш алгоритм роботи - пишуть прогу і система працює. + можлива перестройка алгоритму (це дуже часто виникає при такій роботі) P.S. якби знав досконало алгоритм мозгів двигуна і мав багато $$$ - можна було б повторити "motronic"
Відповідь: Реле часу S@sha опиши конкретніши що те реле має комутувати, через який час вмикатися, вимикатися і скільки тримати у замкнутому стані. А то запитання задав "а ви люди догадайтеся що мав наувазі" Додано через 30 хвилин Я в електроніці добре розбираюсь. Я запитав про реле для S@shaа не про плавне виключення освітлення салону.