Реле часу

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем S@sha, 12 чер 2007.

1. S@sha

S@sha Active Member

VW golf II 1.3 Тi 1991
    Може хто знає в якій машині є, і який номер реле-часу, тобто при подачі сигналу, реле замикається через 30-120 с.

2. S@sha

S@sha Active Member

VW golf II 1.3 Тi 1991
    Відповідь: Реле часу

якщо хто знає якісь інші виходи для вирішення даного питання - буду радий чути

3. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Брррр, не зрозумів. Популярніше можна? Для чого то?

4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

в мене є. номер не скажу.

5. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006

Наприклад для того, щоб лампочка в салоні погасла через 10 секунд як ти двері закриєш, а не зразу. Як в корах. :cool:

6. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
  7. S@sha

S@sha Active Member

VW golf II 1.3 Тi 1991

хлопці вибачте поки що не можу сказати для чого це мені потрібно це - незавершиний експеримент. А трема мені таке реле - при подачі на реле сигналу 12 В контакти замикаються пізніше через 30-120 сек.

8. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Подивлюсь у себе. Якщо тобі потрібне оригінальне. то я їого не маю. У мене є військове з РА єлектро-МЕХАНІЧНЕ! Але затримку не пам*ятаю на ньому. По памяті там десь біля твоїх показників час виставити можна.

9. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

цей ефект зроблений безпосередньо в плафончику там стоїть платка з купкою запчастюльок.

10. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Ось схема:
    А ось опис на російськой:
    Схема задержки выключения внутрисалонного света "вежливый свет"
    Пара слов по схеме. Длительность свечения определяется цепочкой R2,C1; плавность погасания R5 (от 0 до 3К), игнорирование недолгих открытий двери -- R4. Диод D2 можно исключить, тогда свет будет плавно загораться, R4 регулирует плавность. Составной VT2 можно заменить любым другим составным или парой КТ503-КТ815. Радиатор не нужен -- работает в ключевом режиме. VT1 -- любой p-n-p c коеф.ус.>200. Допустимое напряжение -- чем больше тем лучше, >30В. Монтаж: я сделел платку 10х40мм из монтажки, смонтировал, засунул в толстый термоусадочный кембрик и нагрел. Прилепил изнутри к обивке. Для подключения на Golf2CL нужны три маленькие ножевые клеммы (две мамы и один папа) и одна сдвоенная большая (мама+папа).

11. Skil

Skil Active Member

VW Jetta II 1.8і 1986

А таке реле можна десь купити, наприклад на базарі?

12. ZET

ZET Місцевий

VW Golf II 1.6RF 2E 1990
    Клубна карта:
    000405

На радіоринку має бути .Вулиця Богдана Хмельницького 188 (3 поверх) . Напротів АС-2.

13. M&K

M&K Active Member

Volkswagen Jetta (1,6 PN) 1987

А скільки має тримати те реле після замикання?

14. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

залежить від емності кондюка С1, і +-3% від температури.

15. igorekzzz

igorekzzz Початківець

PASSAT B5 ARG

взагалі то, S@sha, для початку потрібно чітко поставити технічне завдання (як довго чи короткотривало ти подаєш 12 і т д.), якщо щось серйозне, то є кусок цифрової платки на ній є багато різних виходів і входів (АЦП, ЦАП, "1/0", плата розширення) - малюєш алгоритм роботи - пишуть прогу і система працює.
    + можлива перестройка алгоритму (це дуже часто виникає при такій роботі)
    P.S. якби знав досконало алгоритм мозгів двигуна і мав багато $$$ - можна було б повторити "motronic"

16. M&K

M&K Active Member

Volkswagen Jetta (1,6 PN) 1987

S@sha опиши конкретніши що те реле має комутувати, через який час вмикатися, вимикатися і скільки тримати у замкнутому стані. А то запитання задав "а ви люди догадайтеся що мав наувазі"

Додано через 30 хвилин
    Я в електроніці добре розбираюсь. Я запитав про реле для S@shaа не про плавне виключення освітлення салону.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)