зібрався класти сигналку, але сигналка може витримати не більше 2 А навантаження, а ревун 30 Вт тобто трохи більше, хто може пробував класти реле - чи вийде з цього щось? Підскажіть!
Відповідь: реле для ревуна Ревун - рупор, яким по ночах кричать сигналки. Став простий опір послідовно до рупора, параметри якого 5W 1,2Om.
Відповідь: реле для ревуна Все вирішується просто - я поміряв спожиємий струм даного ривуна і він складає 1,2 А хоча написано що 30 Вт. Китайці самі вирішили дану проблему.
Відповідь: реле для ревуна 30 Вт це швидше за все так званий "Peak power" тобто пікова потужність яка буває дуууууже рідко, але буває... Швидше за все біди вона не наробить. Бався :smile: Удачі.
Відповідь: реле для ревуна звичайно що краще поставити проміжне реле на 5а воно не дороге, коштує десь до 10 грн і то разом з розємом, купити можна абсолютно на любому авто базарі. Для чого? Для того що ти завтра захочеш поставити собі наприклад воздушне фафакало замість того ревуна і спалиш вихід в сигналці, а з релюшкою ти нічого на спалиш. ну посуди сам опір буде грітись, а напруга на ревун буде занижена і він буде тихіше кричати, а прикол то в тому що потужність споживання ревуна не зменшиться просто тихіше буде.
Відповідь: реле для ревуна Ти мене вибач, але поясни не електрику: Як це потужність споживання не зменшиться, якщо напруга зменшиться? Якщо ти не згоден - прошу росписати мені це в формулах!
Відповідь: реле для ревуна Добре, але давай порахуєм Р1 на ревуні. З формули Р1=І*U випливає, що при зниженні напруги знижується потужність. Я не правий?