Відповідь: Рем.комплект на Pierburg 2e2! Я для свого в звичайному магазині брав. Жикльори не включено. А що ти маєш на увазі під "максимальний"?
Відповідь: Рем.комплект на Pierburg 2e2! Підтримую SASA - що таке "максимальній"? я теж брав звичайний - за 70 грн - прокладки, голка, та й все.. Скажи, що конкретно тобі потрібно?
Відповідь: Рем.комплект на Pierburg 2e2! А я брал в Ровно Там много чего, наверное придется сфоткать ( цена 95 гр)
Відповідь: Рем.комплект на Pierburg 2e2! Жикльори до свого карба давненько шукаю. В ремкомплектах нема. Наразі варіант один - купити на розборці цілий карб разом з ними. Іто карб може бути такий самий (2е3), але від якогось 1,6 пассата - а там жикльори вже з більшими отворами. Хто найде де продають жикльори - маячте.
Відповідь: Рем.комплект на Pierburg 2e2! Дякую хлопці,але вже нетреба,бо вже купив,там є все (правда жиклёрів небуло)
Відповідь: Рем.комплект на Pierburg 2e2! на жикльорі мавби бути написаний номер, чи не міг би як буде нагода сфоткати жикльор і виписати номер.
Відповідь: Рем.комплект на Pierburg 2e2! Пол, поясни. Що ти тим хоч сказать? Я памятаю що в мене маэ стояти головний тпливний жиклер х95 а стоїть з маркуванням 103 кажись.