Ремінь грм

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем baks, 3 січ 2012.

1. baks

baks Active Member

VW Golf 2
    Хто регулював натяжку ременя ГРМ на Г2, двигун 1.3 карб. Знаю, що він натягується водяною помпою. Як саме виглядає дана процедура, на скільки воно складно і скільки часу займає, якщо хоч одна рука права))).

2. ZUK

ZUK Початківець

Джетта 1,3 1987р.в
    Знімається кожух приводного ремня з защолок. Шукаєш три болти кріплення водяної помпи, обережно попускаєш їх і прокрутивши корпус помпи натягуєш ремінь ГРМ скільки потрібно. Можлива невелика втрата тосолу.

3. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Як правило при даних маніпуляціях рветься прокладка і починає протікати тосол, тому я рекомендую купити нову завчасно (пригодиться наступного разу), злити повністю тосол(щоб не текло по рукам і по ременю). Доречі питання навіщо тобі його підтягувати? Ставили новий? чи розтянувся старий? якщо старий то краще заміни бо ремонт голови дороге задоволення. Натяг я перевіряв таким чином: повертав ремінь на 90град. в самому довшому прольоті за допомогою двох пальців (перекручуючи його) або звісно за допомогою приладу з вимірювання натягу, і до заміни більше не підтягував.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)