Ремінь привода Гольф 2

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Васьок або ZiK, 24 жов 2014.

1. Васьок або ZiK

Васьок або ZiK Active Member

VW Golf 4 1.6 99 SR V8
    Ремінь привода Гольф 2 1.3 бензин 88 рік роліка нема, цікавлять прості відповіді на прості питання
    1 ціна заміни
    2 як часто то треба міняти
    3 що буде як він порветься
    4 чи правда те , що його треба міняти коли починає свистіти ремінь генератора , якщо ремінь привода і генератора мінявся в один день
    5 чи правда те , що його треба міняти раз в 49.999 прості питання як можна дайте відповідь
    6 Ну і відповідь по дублюванню останню тему такого плану знайшов за 2006 рік то не варіант , ціни з того часу інші , і багато відповідей нема , всім дякую

2. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    А куда ролік подівся?
    Загубив? :D

3. vasq3d

vasq3d Початківець

GOLF II 1.8 1986р.
    Був рік тому порвався на 1.8, то мені обійшовся сам ремінь 140 грн (на базарі казали з якісних). А що буде як він порветься - та як мінімум заглохнеш:D.

4. baks

baks Active Member

VW Golf 2
    Клапана гнуться на 1,3, якщо рве ремінь. Точного пробігу для заміни по регламенту не знаю, дивися по стану ременя. Історія про заміну ременя ГРМ, якщо свистить ремінь генератора це смішно, сам подумай.

5. baks

baks Active Member

VW Golf 2
    Там водяною помпою натягується.

• Подобається Подобається x 1
  6. top

top Active Member

Vw Golf II 1.3 МН ,2Е3 ,1989.
    Vw e-up 2014 .
    Привіт.
    1 Заміна ременя 100-150 грн.
    2 Міняється через 50тис - при умові нових зірок .
    3 Так , як машина старша і зірки підношені то 20 - 25 тис.
    І ще - пора повертати жиклер.

7. Васьок або ZiK

VW Golf 4 1.6 99 SR V8
    значить ситуація така проїхав 20.000 , ремінь генератора поміняв

як дам за роботу 200 грн , і ще поставлю зверху , якусь файну флящину і закуску , то так те питання вирішим , бо я ніде того жикльора не годен знайти

8. DomInIc

DomInIc Місцевий

Vw Golf 2 1.3МН 2e3 88р.
    Клубна карта:
    000089
    чисто з цікавості, а про який жиклер йде мова?

9. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Та дав Тор по доброті душевній свій жикльор в карб Ваське. А вася оказався повним Васьою і жиклера не віддав.

10. DomInIc

DomInIc Місцевий

Vw Golf 2 1.3МН 2e3 88р.
    Клубна карта:
    000089
    це я зрозумів)
    я мав на увазі, який розмір жиклера? може якийсь економніший? в мене ж теж 2Е3 стоїть)

11. top

top Active Member

Vw e-up 2014 .
    Привіт.
    Звичайний жиклер холостого ходу (повітряний - той , що зверху закручується. )
    А економія добувається регулюванням карба і зміною манери їзди.

12. Васьок або ZiK

VW Golf 4 1.6 99 SR V8
    ну то як підходить такий варіант який я писав ?

13. top

top Active Member

Vw e-up 2014 .
    Привіт
    Поверни мій.

14. victar

victar Початківець

Jetta
    також цікавило таке питання,в мене теж 1.3, але я читав в книжці по гольфах і джетах, шо нічого там не станеться і нікого там бити не будуть))) так що я вирішив їздити до смерті... того ремня)) і ще там писало що клапана б'є тилько на старих моторах якихось 1.5

доречі найшов

15. top

top Active Member

Vw e-up 2014 .

• Подобається Подобається x 1
  16. scrap

scrap Місцевий

VW Golf II 1.3 1989
    Клубна карта:
    000414
    Цікавить таке питання: ремінь ГРМ зсунутий з шестерні на 1 мм в сторону голови, наскільки це погано?
    Попередній ремінь так відїздив, особисто в мене 3 тис, слідів спрацювання, надривів із-за того не побачив. Роліки відсутні, натяг відбувається помпою.

17. scrap

scrap Місцевий

VW Golf II 1.3 1989
    Клубна карта:
    000414
    воно мене далі мучить((( експерементував: ставив по центру шестерні, заводив двигун і поки доходив до капоту - ремінь в попередньому положенні, тобто 1 мм зліз з шестерні. Далі газував, працював на холостих - стабільно в одному положенні.

Багато шукав в неті, то знаходив, або ремінь злазить аж до тертя об кожух і поступово знищюється, або в іншу сторону. Мій ремінь і попередній жодних візуальних слідів пошкодження не мали і не мають. В тих випадках радили міняти зразу все: ремінь(може брак), шестерні (спрацювання), ролік (брак, але в мене відсутній), помпа(як варіант, погано прикручена, або є виробітка підшипника).

Є один нюанс:в мене Гольф 2, 1,3 був, поставив 1,4 від Гольф3 із заміную розпредвалу з мого 1,3 (на ньому є маховик для бензонасосу). Може вал биступає більше на той 1 - 2 мм?

І як варіант по заміні, думав почати з шестерні розпредвалeу, бо з неї злазить. І тут стикнувся з наступним: в мене стоїть 030 109 111B і в екзісті показує, що є тільки оригінал, а на іншому сайті, що є замінник SWAG 30 04 0005, але в свою чергу якщо забити в пошуковик екзісту номер замінника, показує 030 109 111С, і в сумісності немає мого двигуна((( Чи взаємозамінні 030 109 111B і 030 109 111С?

П.С. чи залишити, як є, перевіряти стан ремня кожних 1000 км і їздити, бо навіть, якщо це зменшить термін служби ремня до 20 тис, то мені не страшно - вистарчить на 3-4 роки

П.С.С двигун ABD

18. kym

kym Аксакал

a 100
    не звертай уваги поки не почне терти- на старих машинах з 10 машин таке на 6-7. Терти може почати через 100 -150 тис, або взагалі ніколи (але то треба в живу подивитись на скільки скривлено). причина- виробітка верхньої і/або нижньої шестерні які тягнуть ремінь. виробітка посадки розпредвала в районі 1 циліндра.+ плюс кривизна самої ГБЦ і блока циліндрів. Всі ці елементи більше чи меньше в сумі впливають на положення ремня на шківу

19. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Так замінні

Безымянный.png [​IMG]

20. Васьок або ZiK

VW Golf 4 1.6 99 SR V8
    доречі так і не відписав , я виїздив на тому ремні 30.000 міняв через те шо він попустився , чого він попустився до тепер не знаю , але висновок такий ремін ГРМ виїздив 30-35 тисяч , коли він мінявся , я зрозумів що ше 10-20 тисяч міг тільки так їздити , зчого зробив такий висновок , ремінь був як новий , ні тріщин ні потертості нічого, 30-35 тисяч за моїми підрахунками 40-50 тисяч можна їздити на тих ремнях , фірма бош , ще одне показав того ремня на Алексі , спеціалісти сказали , шо він витримав 10-20 тисяч тільки так

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)