Підкажіть де у Львові займаються ремонтом насоса гідроп. керма. Шукаю ремкомплект 035198049А, або Lemforder 16593( Екзіст видав,що ця деталь знята з виробництва, залишились залишки), помпа ZF кат номер рем компл 8691 633 006. Загалом цікавить сальнік оскільки починає потіти і прогресує, помпа не гудить тому хочу замінити тільки сальник без розбору помпи.Маю інформацію, що фірма ZF яка виробляє дану помпу , сальники і прокладки не продає у вільну торгівлю а тільки спец представникам по ремонту , тому і порадили шукати майстрів.Сальники від колінвалів і ГРМ не підходять, чому не знаю, радять шукати оригінал. PartMaster нічого не видав, деталь відсутня. 2 Бейліс- буває таке в продажі?
А можна уточнити де саме? Другий день в пошуку, зійшлось все на кооперативі Ласточка-Саша.Завтра піду, не думав,що ремкомплект то така рідкість у Львові.
Такі речі можна купити в два способи - або в автомагазинах,які возять оригінальні запчастини,або в дилерів.Раджу передзвонити на "Алекс" або "Ніко-Захід",якщо є така запчастина на близьких складах то за 2-7 днів вже будеш її мати
І яка адреса тих магазинів? В основному скеровували в Сигнал на Кульпарківській, ті не мають та і знаю особисто їхніх постачальників, порадили в Ласточку до Саші.
McAr, будь який магазин возить оригінал точніше може його замовити я собі коли замовляв оригінальні болти на скоби то замовляв в магазині на зеленій (стик вулиць зелена і липова алея) район стадіону Україна
я ту тему пробував підняти-глянь тут: http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=2991&page=2