Ремкомплект ГП керма

Тема у розділі 'Запчастини і тюнінг', створена користувачем McAr, 19 січ 2009.

1. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Підкажіть де у Львові займаються ремонтом насоса гідроп. керма. Шукаю ремкомплект 035198049А, або
    Lemforder 16593( Екзіст видав,що ця деталь знята з виробництва, залишились залишки), помпа ZF
    кат номер рем компл 8691 633 006. Загалом цікавить сальнік оскільки починає потіти і прогресує, помпа не
    гудить тому хочу замінити тільки сальник без розбору помпи.Маю інформацію, що фірма ZF яка
    виробляє дану помпу , сальники і прокладки не продає у вільну торгівлю а тільки спец представникам по ремонту
    , тому і порадили шукати майстрів.Сальники від колінвалів і ГРМ не підходять, чому не знаю, радять шукати оригінал.
    PartMaster нічого не видав, деталь відсутня.
    2 Бейліс- буває таке в продажі?

2. Ravel

Ravel Active Member

VW Golf mk1
    є таке в продажі,оригінал, якщо в себе не знайдеш - можу допомогти...

Останнє редагування: 19 січ 2009
  3. Adler

Adler Початківець

VW Bora BFQ
    Цей ремкомплект можна купити або замовити в оригіналі,ціна десь біля 300 гривень

4. Ravel

Ravel Active Member

VW Golf mk1
    так и є !!!

5. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    А можна уточнити де саме? Другий день в пошуку, зійшлось все на кооперативі Ласточка-Саша.Завтра піду, не думав,що ремкомплект то така рідкість у Львові.

6. Adler

Adler Початківець

VW Bora BFQ
    Такі речі можна купити в два способи - або в автомагазинах,які возять оригінальні запчастини,або в дилерів.Раджу передзвонити на "Алекс" або "Ніко-Захід",якщо є така запчастина на близьких складах то за 2-7 днів вже будеш її мати

• Подобається Подобається x 1
  7. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    І яка адреса тих магазинів? В основному скеровували в Сигнал на Кульпарківській, ті не мають та і знаю особисто їхніх постачальників, порадили в Ласточку до Саші.

8. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    McAr, будь який магазин возить оригінал точніше може його замовити я собі коли замовляв оригінальні болти на скоби то замовляв в магазині на зеленій (стик вулиць зелена і липова алея) район стадіону Україна

9. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Жду, вчу мат часть по ремонту ГП, хто сам перебирав, поділіться досвідом, є якісь "підводні камені"?

10. strelok

strelok Початківець

VW Passat B3 1,8 1989
    я ту тему пробував підняти-глянь тут: http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=2991&page=2

• Подобається Подобається x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)