Відповідь: KR замість G60 Вітаю. Як здох компресор (G60)-? Якщо пошкоджена "улітка" і половини корпуса -тоді ясно ,( хоча в деяких випадках піддається ремонту) Якщо другі причини, то все міняється ( великий ремкомплект DGS-049 -345 Є). Сам ремонтував малим ремкомплектом G60 . Ремкомплект замовив інетом в бундесі, прислали рахунок, заплатив, принесли додому. А корадо краще з рідним турбокомпресором не треба нічого міняти.
Відповідь: Як кацапу пояснити шо він кацап? Цей "крейсер" (В3 Variant G60 syncro) у мене в користуванні майже 2 роки. При купівлі перевірив що компресор робочий, правда величину тиску не перевіряв). На спідометрі було 163000 км ( трохи підозріло, машина 90р.) Далі почались роботи по приведенню об'єкта в нормальний стан. І перше що зробив - замовив ремкомплект G60 в Німеччині по цій адресіwww.g-laderseite.de.Зробив ремонт сам в гаражі. деталі компресора були у відмінному стані. Підшипники не міняв. замінив ремінець, апекси, манжети, стопорні кільця. З того часу пробіг склав десь біля 5 тис. км , шуршить нормально. Росхід по місту 12-12,5л/100км і 7,7-8,1 на трасі. Так що компресор G60 живе своїм життям. А решта проведених робіт по авто, це вже друга пісня.
Відповідь: Як кацапу пояснити шо він кацап? Адміни перепрошую шо не в тему... Але ви і так її перейменуєте в щось на кшалт "росія і компресор дже шістесят"... :mrgreen: Тобто ти кажеш шо ти найшов ремкомплект на компресор???? А скіко то винесло в грошах повністю???
Відповідь: Як кацапу пояснити шо він кацап? ...Тобто ти кажеш шо ти найшов ремкомплект на компресор???? А скіко то винесло в грошах повністю??? Я замовив по прайс-листу ремкомплект DGS-038 -155Є +9Є пересилка ф доставка у квартиру.Всього 164Є. __________________
Відповідь: Як кацапу пояснити шо він кацап? Чим це відправляли? Є здоровий інтерес відправки із Латвії на Україну з/ч.
Відповідь: Ремкомплект на G60 Хто любить милуватись на ВВ двигуни див сюди. http://www.doppel-wobber.de/
Відповідь: Ремкомплект на G60 для Scirocco GTi...У мене. Треба з Латвії на Україну 4 брови на сірка доставити. Вітаю, хоча ми зараз спілкуємось не на тій гілці по даній темі, але переносити вже немає сенсу. Значить на рахунок доставки ремкомплекту для G60. Гроші оплатили на рахунок фірми мої колеги по роботі, які були у відрядженні. По E-Mail камради повідомили, що гроші отримані і вони роблять відправку товару такого-то дня. Приблизно через 10 днів поштарка принесла пакет додому, в якому крім ремкомплекту були желейні цукорки:razz:. Це був малогабаритний "груз" і справа була з німцями, а як на рахунок прибалтів сказати трудно.