В сучасних автомоболях я помітив на панелі приладів індикацію про те шо пасажир або водій не пристягнутий ремнями безпеки, як саме це зроблено я не знаю, Може хто підскаже, а ще краще скаже як це зробити на Г2
Відповідь: Ремні Безпеки Якщо людина в дитинстві виписувала журнал "Юный техник", то зробити такі штуки не проблема . Можна навіть зробити так шоб твоя машина не заводилася, поки не застібнуті ремені безпеки. Головне правильно дротики куда треба вивести.
Відповідь: Ремні Безпеки І чи правда чутка в Рено Кенго кажуть таке є, коли їдеш пристебнутий і швидкість перевищує 120 км/год ці ремені починають ще сильніше притягувати пасажира?
Відповідь: Ремні Безпеки Я не знаю як ці контакти там примостити щоб воно все добре працювало, можехто знає - підскажіть
Відповідь: Ремні Безпеки Навіщо тобі індекацію ременів безпеки на панелі приладів якщо я тебе правильно зрозумів.
Відповідь: Ремні Безпеки Так я думаю що вони в замку, а якщо є інші варіанти розкажіть може зроблю по іншому принципу.
Відповідь: Ремні Безпеки В мого приятеля така штукенція в октавії- то воно ще і звуки як в літаку видає А в однокласника на 124-му тільки світиться над дзеркалом- теж як в літаку. Воно з часом напрягає ;-)
Відповідь: Ремні Безпеки навіщо ті індикатори, як що захочеш то і так привяжешся, а як ні то тікона напрягати будуть
Відповідь: Ремні Безпеки якщо потрібна додаткова ілюмінація з музикою, то краще вже поставити китайську гірлянду з лампочками+музикою (мері крістмас грає) на торпедо :grin: бо сигнал чи то звуковий чи лампочковий, як на мене дратує їдучи в селі не пристібнутим, бо я хіба по глухих селах їду не пристібаючись.
Відповідь: Ремні Безпеки Точно в замке. По крайней мере в 124 Медисосе и Вольво 740. Из того что сам видел и щупал.
Відповідь: Ремні Безпеки Я просто дивуюся з тих людей - двоє тут в києві шукають де дешево відключити той зуммер, більше того, кажуть, на сервісах така послуга коштує біля 100 баксів, щоб з гарантії не зняли, а тут людина хоче приліпити це добровільно!!!
Відповідь: Ремні Безпеки а не легше обрізати дротик на динамічку, що звуки дає? а їдучи на гарантійний техогляд скрутити дротики?
Відповідь: Ремні Безпеки Здається, щоби знайти той зуммер потрібно півсалона перекрутити Я особисто пробував знайти в Рено Меган 2006 - здається, там треба панель знімати - все закрито і зашито. По-друге, скручений дротик може трактуватися як "втручання у елктричну систему автомобіля" і може слугувати причиною позбавлення подальшої гарантії. В деяких гарантійних випадках особиста установка магнітоли знімає всю подальшу гарантію. В договорі про гарантію написано чітко: клієнт не має право втручатися в роботу будь-яких вузлів, будь-які роботи по сервісу ремонту чи установці дод. обладнання повинно відбуватися в офіційному сервісному центрі. За цінами офіціалів. Космічними цінами...
Відповідь: Ремні Безпеки мій знайомий на Шкода Октавія розірвав десь контакт, їдучи на сервіс його скрутив, але в такому місці, що сервіс не заглядає. Так сервіс дійсно звертає увагу на встановлення магнітол і сигналізацій. Зумер то набагато простіше.