Ремні Безпеки

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем S@sha, 24 січ 2007.

1. S@sha

S@sha Active Member

VW golf II 1.3 Тi 1991
    В сучасних автомоболях я помітив на панелі приладів індикацію про те шо пасажир або водій не пристягнутий ремнями безпеки, як саме це зроблено я не знаю,
    Може хто підскаже, а ще краще скаже як це зробити на Г2

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Відповідь: Ремні Безпеки

Якщо людина в дитинстві виписувала журнал "Юный техник", то зробити такі штуки не проблема :). Можна навіть зробити так шоб твоя машина не заводилася, поки не застібнуті ремені безпеки. Головне правильно дротики куда треба вивести.

3. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

І чи правда чутка в Рено Кенго кажуть таке є, коли їдеш пристебнутий і швидкість перевищує 120 км/год ці ремені починають ще сильніше притягувати пасажира?

4. S@sha

S@sha Active Member

VW golf II 1.3 Тi 1991

Я не знаю як ці контакти там примостити щоб воно все добре працювало, можехто знає - підскажіть

5. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Навіщо тобі індекацію ременів безпеки на панелі приладів якщо я тебе правильно зрозумів.

6. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

А ти думаєш що ті контакти заховані саме в замку ременів безпеки?

7. S@sha

S@sha Active Member

VW golf II 1.3 Тi 1991

Так я думаю що вони в замку, а якщо є інші варіанти розкажіть може зроблю по іншому принципу.

8. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта:
    000023

В мого приятеля така штукенція в октавії- то воно ще і звуки як в літаку видає :) А в однокласника на 124-му тільки світиться над дзеркалом- теж як в літаку. Воно з часом напрягає ;-)

9. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

навіщо ті індикатори, як що захочеш то і так привяжешся, а як ні то тікона напрягати будуть

10. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

якщо потрібна додаткова ілюмінація з музикою, то краще вже поставити китайську гірлянду з лампочками+музикою (мері крістмас грає) на торпедо :grin:
    бо сигнал чи то звуковий чи лампочковий, як на мене дратує їдучи в селі не пристібнутим, бо я хіба по глухих селах їду не пристібаючись.

11. Sasha Van Gate

Sasha Van Gate Active Member

VW Scirocco MK2 1.8 EX 90hp 1986

Точно в замке. По крайней мере в 124 Медисосе и Вольво 740. Из того что сам видел и щупал.

12. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Я просто дивуюся з тих людей - двоє тут в києві шукають де дешево відключити той зуммер, більше того, кажуть, на сервісах така послуга коштує біля 100 баксів, щоб з гарантії не зняли, а тут людина хоче приліпити це добровільно!!!

• Подобається Подобається x 1
  13. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

а не легше обрізати дротик на динамічку, що звуки дає? а їдучи на гарантійний техогляд скрутити дротики?

14. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Здається, щоби знайти той зуммер потрібно півсалона перекрутити :) Я особисто пробував знайти в Рено Меган 2006 - здається, там треба панель знімати - все закрито і зашито.

По-друге, скручений дротик може трактуватися як "втручання у елктричну систему автомобіля" і може слугувати причиною позбавлення подальшої гарантії. В деяких гарантійних випадках особиста установка магнітоли знімає всю подальшу гарантію. В договорі про гарантію написано чітко: клієнт не має право втручатися в роботу будь-яких вузлів, будь-які роботи по сервісу ремонту чи установці дод. обладнання повинно відбуватися в офіційному сервісному центрі. За цінами офіціалів. Космічними цінами...

15. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

мій знайомий на Шкода Октавія розірвав десь контакт, їдучи на сервіс його скрутив, але в такому місці, що сервіс не заглядає.
    Так сервіс дійсно звертає увагу на встановлення магнітол і сигналізацій.
    Зумер то набагато простіше.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)