Колись мене на автобазарі намахали на ремнях, якийсь мудило продав, я зразу не звірив які розміри мають бути подумав шо знайдуть те що треба. А ні один, ні 2й не підійшли. Назад приймати не хотів гівнюк. Продам ремні Contitech: 11,5 x 685 10 x 950 Хай будуть по 30грн. Не пам"ятаю по скільки купляв. Є десь дешевше - віддам дешевше. Обидва за 50грн. Ремны абсолютно нові! Також продам термостат. Купляв собі, не знадобився. Нехай буде 60грн. Абсолютно новий.
О. А я з дозволу Шега продам синый ДТОЖ за 35грн. Теж новий, теж неповертабельний. Фірми Meyle. Такого плану
Шег, якщо термостат підходить до мого дизельного 1,6 Г2 то я візьму, бо на вигляд наче підходить. Дай знати. Я б на з'їзді забрав. Бо шось мій час від часу вимахується.
Термостат сист. жидк. охлажд. 87C-102C Для двигунів EZ,KR,9A,2E,AAM,ABS,ABN,ACX Хз чи тобі підходить. Номер по вагу 056.121.113.D пробивай собі. На з"їзді в п"ятницю навряд буду.
Хібашо приїдеш сам забереш))) За то шоб продати термостат не буду кататися спеціально. Більше бензи спалю)