до гірших більше придивляються я знаю пациків які на А6 в новій буді возять папіроси. Їздять в костюмах і краватках. Чим дорогше авто тим менше підозріло
Ну їхати на ура авось пройдет, взагалі глупо. Тому ті хто возять, їздять постійно і мають зелене світло і своїх митників. А остальних час від часу показуїть по телевізору на всяких машинах і тазах і бумерах і очкаріках. А ще ловлять коли нежданна перевірка і тебе не змогли попередити, і тоді ти в краватці чи в трусах на тазі чи на фені машинка на конфіскаті.
це ти мені??? як я його сфоткаю??? Система проста - відкрутив кришку бензонасоса, вийняв його, спереді на полку в баку наскладав так блоків з 30 і все до купи і на вйо-гаття-ксоб))))))))) Поляки машин не забирають, не слухай нікого. Хіба що немаєш пеньонзів заплатити кару. Їм той металолом нах не треба. Забрати можуть наші. Потім за безцінь викупляють твого Пассата і спихають на шрот.
ага. можеш ще сказати, що в мене подвійний капот, з люком. туда влазить 30-40 блоків. Дивлячись хто пхає.:D:D:D