Полетів лівий ( водійський склопійомник) зношення зубців півмісяця купити бу дорого, і проблемно Можно відрумунтувати свій потрібно механічний склопідйомник болгарка і дрель. єкономія 50-60 уо. В механічному склопійомнику відрізаєш все лишне і пристосовуєш рідний моторчик все повинно працювати в мене працює.
Брав механічний від Б 3 відрізав механічний привід зі всіма шестернями , прикручавав єлектро двигун з кріпленням на місце де були шестерні від мех пійомника , щоб в лізло болгаркою підрізав посадочні міця і висверлював дирки під кріплення єлектро двигуна.
Ще є можливість відрізати від механічного півлісяць із збцями і приварити до єлектричногоґ. але потрібно хорошого спец. бо мені так робили і при зварці зуби на шестерні розкалили і їх стерло.
я теж ремонтував але робив по-іншому.в мене крок на пів-місяці змістився я взяв просто відбив на папері старі зубці,побачив де зміщення пішло заварив всі зублі і болгаркою вирізав нові. правда трохи помучився але зараз не проскакують зубці вже 1 рік відпрацював. тфу-тфу-тфу))))
А в мене трос порвався , правда на прави двери,але теж на сторони водия... Другого виходу як миняти не бачу ,та миняти потрибно разам моторчиком, а то е екстра дирка в симейному бюджети $$$$$ ,,,... може хтось -шось знае ???
Я на своєму В4 міняв задній правий, теж порвався трос. Довго думав і шукав заміну поки не дістало все, після чого поїхав на Південний і купив новий звичайний тросик. На Торпедо купив шайби(шестиграннікі) і після цього десь потратив 2-3 години на заміну.