Поміняв на днях тросик електросклопід"йомника! Це легко! Просто купуєте де-небудь трос сталевий, діаметром 1.8 мм, і ставите замість старого! ПРАЦЮЄ!
Відповідь: Ремонт електросклопід"йомників ок, а з чого зробити кінчевики тросика, ті що на кінцях тросика?
Відповідь: Ремонт електросклопід"йомників можна підібрати трубочку, але я просто свердлив дрилькою отвори діаметром 2-2.5 мм в пруточку діаметром 4.5-5 мм(залежно від того, наскільки акуратно вдалося обрізати тросик! (він розпушується, розкручується на кінцях)) посередині троса, там, де він кріпиться до направляючої скла, діаметр пруточка біля 8 мм, я просто випиляв шматок болта такого діаметра. потім технологія така: -витягаєш з дверей мотор з котушкою, направляючу (задню) -один з кінців (той, що на опускання скла намотуєш на котушку на всі витки, -пропускаєш через направляючі трубки троса, (забув, холєра, називається, здається боуденівська оболонка???) -просовуєш через всі елементи, але отой наконечник, що посередині не кріпиш! -натягуєш, шоб трохи стиснути пружини -кріпиш кінцевий наконечник на другому кінці на котушці -***ставиш "каретку" скла в крайнє нижнє положення, відмічаєш де має стояти середній наконечник -підключаєш, трохи піднімаєш каретку(в крайньому нижньому положенні ти все рівно не приєднаєш її до скла) кріпиш на вже натягнутому тросі середній наконечник, ставиш в двері, приєднуєш скло *** в даному пункті я (роблячи своє скло)припустився помилки, то ж воно не ховається внизу повністю в двері, виглядає на 20-30 мм, а ле то з жінчиного боку!!!:grin:
Відповідь: Ремонт електросклопід"йомників в мене підйомники доставленні і вони не працюють порадьте хто зможе їх зремонтувати?
Відповідь: Ремонт електросклопід"йомників хочу пригнати гольф 3 нерозмитнений 95 року і перекинути собі на свого кабана (93) скільки це буде коштувати і як краще зробити, бо мій кабан вже подихає, простіше там купити і самому перекинути, ніж цього повністю ремонтувати! хелп хто чим може
Відповідь: Ремонт електросклопід"йомників ПРОБЛЕМА, на гольфі 4 тому полетіли маленькі пластмаски, які тримають скло на скло-підйомниках.... звідец ніде не має..., на АЛЕКСІ за рем-коплект хочуть 380грн. А мені тільки ту одну пластмаску..... ДАЮ ЗА НЕЇ 100 ГРН!