Ремонт електросклопід"йомників

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем alleinwolf, 18 вер 2006.

1. alleinwolf

alleinwolf Початківець

vw jettaII 1.8 16V 1988
    Поміняв на днях тросик електросклопід"йомника!
    Це легко!
    Просто купуєте де-небудь трос сталевий, діаметром 1.8 мм, і ставите замість старого!
    ПРАЦЮЄ!

2. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    Відповідь: Ремонт електросклопід"йомників

ок, а з чого зробити кінчевики тросика, ті що на кінцях тросика?

3. alleinwolf

alleinwolf Початківець

vw jettaII 1.8 16V 1988

можна підібрати трубочку, але я просто свердлив дрилькою отвори діаметром 2-2.5 мм в пруточку діаметром 4.5-5 мм(залежно від того, наскільки акуратно вдалося обрізати тросик! (він розпушується, розкручується на кінцях)) посередині троса, там, де він кріпиться до направляючої скла, діаметр пруточка біля 8 мм, я просто випиляв шматок болта такого діаметра.
    потім технологія така:
    -витягаєш з дверей мотор з котушкою, направляючу (задню)
    -один з кінців (той, що на опускання скла намотуєш на котушку на всі витки,
    -пропускаєш через направляючі трубки троса, (забув, холєра, називається, здається боуденівська оболонка???)
    -просовуєш через всі елементи, але отой наконечник, що посередині не кріпиш!
    -натягуєш, шоб трохи стиснути пружини
    -кріпиш кінцевий наконечник на другому кінці на котушці
    -***ставиш "каретку" скла в крайнє нижнє положення, відмічаєш де має стояти середній наконечник
    -підключаєш, трохи піднімаєш каретку(в крайньому нижньому положенні ти все рівно не приєднаєш її до скла)
    кріпиш на вже натягнутому тросі середній наконечник, ставиш в двері, приєднуєш скло

*** в даному пункті я (роблячи своє скло)припустився помилки, то ж воно не ховається внизу повністю в двері, виглядає на 20-30 мм, а ле то з жінчиного боку!!!:grin:

4. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

в мене підйомники доставленні і вони не працюють порадьте хто зможе їх зремонтувати?

5. kaban 1.8

kaban 1.8 Новачок

Golf III 1.8 1993

хочу пригнати гольф 3 нерозмитнений 95 року і перекинути собі на свого кабана (93) скільки це буде коштувати і як краще зробити, бо мій кабан вже подихає, простіше там купити і самому перекинути, ніж цього повністю ремонтувати!
    хелп хто чим може :)

6. Vlodyk

Vlodyk Початківець

VW Golf IV 1.8 1999

ПРОБЛЕМА, на гольфі 4 тому полетіли маленькі пластмаски, які тримають скло на скло-підйомниках.... звідец ніде не має..., на АЛЕКСІ за рем-коплект хочуть 380грн. А мені тільки ту одну пластмаску.....
    ДАЮ ЗА НЕЇ 100 ГРН!

7. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

напиши мені на аську з тим питанням, дам номер телефона.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)