:-DРазобрал на выходных компресор и увидел такое. Значит оба корпуса почти в идеальном состоянии бровки под апексы ровные, улитка с одной стороны тоже ровная, но вот с другой стороны проблема. Там где канавка под апексы их два с одной стороны, значит гдето 3см одной канавки одного бортика обломан, и на другой канавки гдето 1см. Вот такие дела незнаю что делать люди говорят мол все капец Г 60-му. Скажите и ВЫ одноклубники-однодумцы-однопроблемники, Как быть!!!
Відповідь: Ремонт Г 60 или в мусорник Подивись з якого матеріалу і можливо можна доварити,або замов нову...
Відповідь: Ремонт Г 60 или в мусорник В мене також ще деякий час горіла надія на рахунок живучості пилососа,але ,на жаль,і вона погасла коли він задзеленчав. Як тут вже писав Хат,самі дефіцитні стінки - куди вставляється апекс,і їх вже не навариш жодним способом!
Відповідь: Ремонт Г 60 или в мусорник в Москві ніби-то якось це реставрують, але робота ця коштує дуже дорого
Відповідь: Ремонт Г 60 или в мусорник А как дальше быть искать улитку и ремкомплект. Реставрирований Г60. Или Итон???
Відповідь: Ремонт Г 60 или в мусорник Улітку я шукав півроку - результат 0. Реставрований г60 бачив на польському сайті-більше 1тис.у.є.На меньше не розраховуй(за більш-меньш достойний пилєсос).
Відповідь: Ремонт Г 60 или в мусорник Вичитав з нета купу інфи на рахунок ітона з усіх можливих сайтів,і склалось враження,що і ітон не панацея.Мене зараз Тополь закидає камінням:-D,але-так,він надійніший від жошки,але в нього нижче КПД і шумніший. А про всі + ітона,думаю тобі більш розкаже Тополь!
Відповідь: Ремонт Г 60 или в мусорник Ну як вам сказати... Жошка на верхах кручє... Бо не жере стільки коней для того щоб дути... Але на низах і в середині - ітону зачьот. А шум - навпаки, виє як винищувач, дуже милує слух цей звук.
Відповідь: Ремонт Г 60 или в мусорник А попробувати в Луцьку на шротах?! Мій знайомий купляв там на якомусь шроті компресор до пасата в3.Віддав до 500у.о. і той працює досі,а купляв 4 роки тому.
Відповідь: Ремонт Г 60 или в мусорник Хотів би я бути на місці твого знайомого,йому просто ДУЖЕ повезло!,а той хто продавав ту жошку-навіть і не знав що він продає! Я неодноразово заходив на різні шроти,то там навіть не мають найменьшого уявлення про що йдеться і як воно виглядає(g60),і кажуть що таких машин(B-3 PG сінхра) на розборці й не було!
Відповідь: Ремонт Г 60 или в мусорник А проблемы большые с переделклй итона 45,62,64, Ролик, крепление, патрубки.. Что есче надо??????
Відповідь: Ремонт Г 60 или в мусорник Більше нічого. Кріплення - саме мінінгітне місце. Або колхоз або замовляєш готове в Хата наприклад (Чік Банда) або з корадо су. Бюджет разом з компресором - в районі 1000. Патрубки фігня, купиш на шроті, підтасуєш, ролік споріднений з кріпленням, в мене він на підшипнику на самій пластині. Маслоканали заглушаються, ітону масло не треба, тільки всередину залити.