пропонується ремонт генераторів та стартерів будь-яких моделей VW,Audi,ЗНИЖКИ для членів клуб,про все можна домовитись!!!!Звертайтесь....все професійно та якісно...
Послуга конкурентна, у Львові таких сервісів як мінімум чотири-п'ять. Тому або кажеш чіткі ціни, умови чи інші фактори, які виділяють для клубчан послугу поміж іншими, або сприймаємо це як флуд. P.S. Послуги людей з клубу для людей з клубу цінуються особливо. Якщо це просто потреба підтримати твій особистий бізнес - тоді теж кажи прямо.
це не моя особиста справа!!!ремонтом займається мій товариш,попросив розмістити оголошення,без вказання свого телефону привселюдно,оскільки сам працює на одній з провідних фірм по ремонту ген. та старт(ці ремонти будуть проводитись попри фірму).,весь процес контролюватиму я ,тому непереживайте за ціни,домовимось зі всіма однозначно!!!!!ціну конкретну не скажу,бо кожен девайс який ремонтується індивідуальний ,і різні поломки... P.S. Повірте послуги дешеві але якісні!!!!
звертайтесь до мене,зведу з людиною,ремонтуємий девайс залежно по терміновсті ,буде робитись на проф.установці,є стенд,преси,сйомники і.т.д...
Зараз дзвонити пізднувато але позвоню завтра. Реально цікаво бо моє Поло видає при заведенні такі звуки що аж страшно згадувати. До того часу як я тобі позвоню то попрошу тебе вияснити наступне: 1 - Знімати стартер з даної машини незручно без ями то чи є в нього де зняти чи тре привозити знятий? 2 - Коли і куди можна приїхати на попередній огляд/діагноз в суботу після 15-00
В мене на г-2 стартер стоїть Hitachi made in Japan Обшукався я бендікса до нього. Може твій майстер підскаже або хтось...
Підкажіть куди можна підїхати по ремонту стартера, але щоб там його і зняли з машини (тобто в них має бути підйомник)?
Bosh, http://starter-generator.lviv.ua є фірма, що на тому спеціалізується у Львові, вул. Зелена або до SIK в ПП, в нього на СТO теж тим займаються
Тема вже не актуальна, але дякую за інформацію. П.с. Все ж таки тоді довелось власноруч зняти стартер
ми переїхали! територіально позаду Гелікону(Кульпарківська), кооператив гаражний "Самокат", з послуг добавились поварка, ремонт ходової