[FONT="][/FONT] Додано через 28 хвилин 1. Компресор кондиціонера - частково зірвано різьбу на одному з двох виходів. Різьба , та й весь компресор алюмінієвий. Чи можна десь відновити ту різьбу ( напилити, наплавити, наварити ...). 2. Практично вся система зроблена з алюмінію. Відповідно на різьбових з'єднаннях той алюміній позакисав так, шо різьба зривається. Як можна розкрутити таке з'єднання не пошкодивши різьби ? Власне одну трубку від радіатора кондея не можу відкрутити. 3. Є в тій системі кондиціювання трубки-шланги, тобто частина шляху йше алюмінієва трубка, потім вона запресована в шланг, і далі пішов шланг. Так от, маю ща дві такі трубки-шланги переломані в частині там де алюміній. Де можна такі трубки відновити (зпаяти, перепресувати, ...) Я так думаю, ті хто займається побутовими кондиціонерами, або холодильниками мали б таке робити. Може хто знає де є такі майстри ? На малюнку http://photofile.com.ua/users/skolach/3548510/77186371/full_image/ повна схема. Трубки про які мова, під номером 4,5.
Відповідь: Ремонт кондиціонера, порадьте де... 80676727935 Іван займається ремонтом кондиціонерів, працює в рясне 1
Відповідь: Ремонт кондиціонера, порадьте де... То випадково не Вебасто-Електрон ? Додано через 40 хвилин Спілкувався з ним, каже що може зарадити ! Дякую за інфу !
Відповідь: Ремонт кондиціонера, порадьте де... Вот и ответил на свой вопрос! :-D:-D:-D:-D На здоров"я, головне щоб зробив!
Відповідь: Ремонт кондиціонера, порадьте де... Звітую про ремонт кондюка. Хлопці все полагодили ( ) , досить швидко і якісно,і за помірні гроші. Заварили двітрубки розбиті в ср.., перепресували один шланг. Все розібрали і зібрали. Заправили фреон. Ітого - 650 грн. Думаю ціна відповідна за цю роботу.