Така вот проблема: Інколи (буває нормально) не включаються 1 і задня передачі тобто неможу повністю до кінця включитии таке враження шо ніби шось мішає. Потім пару раз так попробую включити і тоді включається. Коли кидаю задню деколи чути гарчання і також через пару спроб включаю. Їздив до вроді толкового майстра говорив шо розбиті синхрони в КПП ну і нових не знайдеш хіба заказувати з німців і дорого обійдеться і т.д короче легше купити б/у КПП. Вот питання чи реально в нас знайти такі синхрони. Знайшов таку кпп як в мене коштує 2000грн. Машина Audi 80 1.8E 1987р.в Адмін сорі шо всунувся із проблемою Audi у форум фольца.
В принципі реально. Можна зустріти КПП на розборку. Маєм дві з Ауді КПП і ще дві з фолців. правда про розборку не думали. Воно тобі на одно вийде бо робота по ремонту і по перекидці коштує. І ти не знаєш точно що в КПП не так це тільки вскритіє покаже... може бути таке що вона не підлягає ремонту, або по запчастинах дуже дорого вийде. Ціна на КПП Ауді десь так і коливається 250-300 дол.
взнав код КПП AKL якшо це шось дасть для вирішення проблеми. Думаю скоро поставлю другу КПП тоді гляну в чому проблема.
заїхав ше до одного майстра говорив шо задня включається "на пряму" а не через синхронізатор тобто можливо проблема не в коробці гляне тільки через 1-2 тижні. тим більше прочитав в неті шо проблема з включенням може бути різна не обовязково проблема в синхронізаторі (ступиця, шестерня, вилка - це вроді можливі причини).
А щеплення дивився ? при наступній "невдалій" спробі перевижми щеплення або декілька раз вижми, якщо включеться нормально то проблема не в коробці + гарчання задньої вказує саме на щеплення. Доречі спробуй підтянути його, якщо це можливо. Перебрана коробка то сто% буде працювати а б/у це лотерея.
коли вижимаю щеплення і потім задню може бути таке як із першою - неможу включити до кінця так ніби шось не пускає потім вижимаю муфту пару раз включаю різні передачі і тоді можу включити задню і то треба 1-2 хв їб...ся шоб включити таке саме їз першою але гарчить тільки задня. через 1-2 тижні заїду до цього мужика шо дивився хай гляне до щеплення і до коробки.