Доброго вечора,може хтось знає, чи є у Львові сервіс на якому не дорого і якісно можна провести ремонт кузова та пофарбувати авто.За будь яку інфу буду дуже вдячний
Відповідь: Ремонт Кузова та покраска!? Є недорогий сервіс в Наварії, якщо їхати зі Львова, то вже майже при виїзді з Наварії , виїзжаєш на горку, і повертаєш наліво в браму. Поворот дуже легко проскочити, орієнтир до повороту - він метрів за 30 перед зупинкою "Наварія". Але я не вкурсі на рахунок якості робіт, зокрема покраски. Мені там троха рівняли в гольфі задницю + там мені заварили кришку багажніка. Але фарбував я то все у свого перевіреного майстра. Є ще один недорогий і по відгуках кажуть що непоганий у Сокільниках. Повертаєш зі Стрийської на сокільники і перший поворот направо їдеш поки не побачиш ліворуч сервіс
Відповідь: Ремонт Кузова та покраска!? Може то буде офтоп, але я робив не у Львові, а в Ходорові (65км), за поварку, рихтовку, пофарбування, лак, поліровка (розібрали та зібрали салон включно) 250 поварка, 200 матеріали, 250 поварбовка-лакування полірування
Відповідь: Ремонт Кузова та покраска!? Дякую за інформацію,поїду в суботу подивлюсь що і як.А ще я чув що є якись сервіс біля Гал.перехрестя хтось знає шо там ? Додано через 5 хвилин А перевірений майстер може мкні зробити авто?а він тільки фарбує чи ще рихтує? в мене не багато роботи (Задня кришка багажника ,по мінімуму, і бампер пофарбувти)
Відповідь: Ремонт Кузова та покраска!? Ти ніби казав шо така халява була тільки для тебе по блату і іншим на таке нічого й розраховувати Я думаю, що може. Незначні вмятини , які не потребують витягування роботом чи зварювальних робіт, він може підрихтувати сам. Остап 80679063061, скажеш шо я порадив
Відповідь: Ремонт Кузова та покраска!? О,то добре ,я сьогодні виложу фото того що треба зробити.Оціниш ,при можливості ,чи це незначні вмятини,чи значні?.
Відповідь: Ремонт Кузова та покраска!? Автосервіс "Вулкан" Біля аеропорту! Майстер Роман - якість гарантую... ціни не підкажу бо не орієнтуюсь...
Відповідь: Ремонт Кузова та покраска!? якість дійсно хороша, але останню ціну яку я знав по вулкану то було 750 грн. за елемент
Відповідь: Ремонт Кузова та покраска!? так здається то все входить тіко незнаю як за лаковку, але роблять супер.
Відповідь: Ремонт Кузова та покраска!? мій гольф ще крім "вулкан" нічого небачив в моїх руках звичайно, ремонтуюсь тільки там, от якраз вичислили Даі тіпа що стукнув мене, маю з ним зустріч у суботу , поїду туда малювати заднє крило, був там у минулу суботу то заспівав 900 грн. але поїду туда.