Краще зараз нею не їздити я вчора пів години в пропці стояв. Але поговорити я хотів не про це, а про те що якість виконаних робіт заставляє бажати кращого, вони (македонці, турки чи хто вони там одним словом цигани) зараз якраз кладуть останній шар асвальту, я проїхався на швидкості лише 100 км/год, і відчув всі нерівності дороги(і це вони її тільки проклали а що через рік,два і більше), якщо їхати ввечері то навіть видно якими хвильками вона вкатана. Нижній шар іто кращий. А грошенят наших з вами вклали туда стілько що ого$$$$$$$. Хтось ж повинен нести відповідальність за таку халатність, якій ідіот (з нашої сторони) таку дорогу приймає нехай ті "цигани" катають поки не зроблять нормально, за свої гроші. Чи буде як завжди ніхто ні за шо не відповідає, і чим гірші догоги тим більше можна буде на них грошей списувати.
Відповідь: РЕМОНТ ОБЇЗНОЇ ЛЬВОВА (Кільцева) жах найгірше коли повирізають і лишуть так!Можна колеса лишити!
Відповідь: РЕМОНТ ОБЇЗНОЇ ЛЬВОВА (Кільцева) жах А які вони зїзд і виїзд рік тому зробили на Виниківському мості, той міст і без того надзвичайно аварійний. Тепер вже хоч ріна дорога (догадались петер зробити) але виїжати всерівно небезпечно. Додано через 6 хвилин З такими дорогами як у нас в Євросоюз (звичайно це не критерій вступу у ЄС, але дороги можна сказати якимось чином відображає економічний стан у державі) ми вступим, зразу після Нігерії, Конго, Мавританії і інших АФРИКАНСЬКИХ КРАЇН ,те що в ЄС беруть європейські країни я знаю нагадувати не треба, просто шанси в нас одинакові.
Відповідь: РЕМОНТ ОБЇЗНОЇ ЛЬВОВА (Кільцева) жах Ще цікавлять строки іхніх робіт? У Львові буваю рідко,але іхавши під час початку ремонту,думав-врешті зроБЛЯТЬ нормальну дорогу! Через 2міс. застав практично ту ж саму картину. До прикладу:польща,іхав з Радома на Варшаву,тільки починали ремонт(відрізок приблизно 30-40км),повертався десь через тиждень-другий по абсолютно новій дорозі... може в "циган" теж "русский месяц"
Відповідь: РЕМОНТ ОБЇЗНОЇ ЛЬВОВА (Кільцева) жах Часто бываю в Хусте( через Межгорье). Месяц назад -одни ямы . Вчера ехал- со стороны Закарпатья новый асфальт и ни одной ямы . Так что это проблема скорей Львовской области ( в Закарпатье кладут наши и очень даже ровно)
Відповідь: РЕМОНТ ОБЇЗНОЇ ЛЬВОВА (Кільцева) жах Я раз дивився передачу про Львівські дороги і чому вони такі галімі, так там додік оди розказував що вся причина в кліматі львова, цікаво получаєть переїжаєш границю з іншою областю, ів. Франк, Тер, закарп, вол, рів, і зразу клімат міняється, в тому самому місці де область закінчується, бо там дороги кращі.
Відповідь: РЕМОНТ ОБЇЗНОЇ ЛЬВОВА (Кільцева) жах Це гроші Унії. Європейської. це як? Наші виконують тільки чорнову роботу. Весь відрізок Київ-Чоп роблять македонці. Кладуть всюди однаково. Перед виїздом раджу колеса відбалансувати.
Відповідь: РЕМОНТ ОБЇЗНОЇ ЛЬВОВА (Кільцева) жах ) так, це дійсно помагає, я раз їхав по новенькій дорозі на Миколаїв і думав чого ж вона така крива ))), відбалансував колеса, зробив розвал і о диво - дорога рівна
Відповідь: РЕМОНТ ОБЇЗНОЇ ЛЬВОВА (Кільцева) жах Взагаліто гроші дав ЄБРР (Європейський Банк Реконструкцій і Розвитку), точніше дав в кредит і не під малі процентні ставки, і віддавати всеодно прийдеться ще й + % Не спорю шо відбалансовані колеса на РІВНІІЙ дорозі роблять її рівною. А ж писав що коли вночі їде то видно горби, не всюди звичайно але місця бувають, і це виводить з рівноваги принаймі мене. От Київ-Одеса там якість дійсно хороша, тільки там ше десь 80-100 км від Одеси траса не готова (це минулого року коли на море їздив так було).
Відповідь: РЕМОНТ ОБЇЗНОЇ ЛЬВОВА (Кільцева) жах Як думаєш, якби Євросоюз дав гроші нашій владі, ми би бачили тут македонців на катепіллєрах чи хлопів з Солонки з відрами і ручними катками?
Відповідь: РЕМОНТ ОБЇЗНОЇ ЛЬВОВА (Кільцева) жах а це ніби була одна із умов що роботу виконають ті хто тендер виграють по справжньому, До речі про катки, вони коли каткують мають ще вібрувати, але вони це відключають коли ніхто за ними не слідкує. Це з достовірних джерел знаю. На свої очі бачив коли робили ремонт кільцевої за стрийським мостом, там де вже не йде траса Київ-Чоп, наші робили відрізок від моста до заправки там де "пансько гора" в сокільниках, вини там дорогу трошка розширяли. З побаченого зрозумів що доріг в нас ще скоро не буде. Там де македонці катками їздили 3-4 тон. + вібро. наші таке робили за допомогою вібратора(не знаю як воно називається) яким пісок трамбують перед тим як бруківку класти.
Відповідь: РЕМОНТ ОБЇЗНОЇ ЛЬВОВА (Кільцева) жах А хто в курсі коли нарешті почнуть робити дорогу не Тернопіль???
Відповідь: РЕМОНТ ОБЇЗНОЇ ЛЬВОВА (Кільцева) жах Легковий автомобіль з поганим розвалом і балансуванням на швидкості 100 км/год псує дорогу набагато сильніше ніж 20 тонна фура... Тут виходить замкнуте коло, погані дороги псують балансування і розвал і навпаки поганий розвал і балансування псують хороші дороги... Погодьтесь, що після кожних 500 км балансувати колеса ніхто не буде...
Відповідь: РЕМОНТ ОБЇЗНОЇ ЛЬВОВА (Кільцева) жах Уявіть собі автомобіль в якого передні колеса на ровалі стоють приблизно так (достатньо 3-4 мм відхилення) переднє ліве \ / переднє праве ....заднє ліве І І заднє праве Що буде з теплим асфальтом від такого "плуга"? а таких 100 машин в день (а це капля в морі їх значно більше!)
Відповідь: РЕМОНТ ОБЇЗНОЇ ЛЬВОВА (Кільцева) жах я всерівно не погоджуюсь, 1.Не факт що наступна машина з таким самим як ти показав розвалом (мається на увахі машина з галімим розвалом) поїде за першою і по тому самому місці що перша. 2. По логіці задні колеса стоять ніби рівно і всліж за передніми вирівювати повинні. 3.Вага машини скажімо нехай навіть буде 2т ділимо на 4 кола получається по 500 кг на одне колесо, це не та вага яка дуже асвальт буде портити, якщо говорити про асвальт бо та смола із щебнем, що на ниших дорогах переважно є і від того що людина йде буде деформуватись. 4. Мені здається що всетаки тут залежить від якості матеріалів при прокладанні доріг та якості виконаних доріг.
Відповідь: РЕМОНТ ОБЇЗНОЇ ЛЬВОВА (Кільцева) жах Так ніде не йшлося про те що розвал псує дорогу.. ) Йшлося про те що якщо в тебе криво стоять колеса то ти будеш їхати і думати що то причина в дорозі а насправді причина в авто. Чому ж тоді 20 тонним фурами інколи забороняють їздити по дорогах вдень при жарі +30 ? Мабуть тому що псують дороги..
Відповідь: РЕМОНТ ОБЇЗНОЇ ЛЬВОВА (Кільцева) жах Мова йде про легкові автомобілі Додано через 3 хвилини До речі про заборону, на виїзді з Винник, по трасі на Тернопіль стоїть такий знак заборони, але всі фури їздять якби знаку й не було, а даішникам пофіг, їм і повіг ситуація на дорогах ім головне капусту скосити.
Відповідь: РЕМОНТ ОБЇЗНОЇ ЛЬВОВА (Кільцева) жах Я теж не згоден з цим твердженням. Звичайно, при погано виставленому розвалі зменшується пляма доторку, але кожен асфальт витримує такі навантаження, вони в легковій машині при накаті не перевищують 10 кг на квадратний сантиметр, навіть при умові, якщо пляма зменшується вдвічі (стандарт - близько 5 кг на см кв). Може в це важко повірити, але це більший натиск на один см кв аніж натиск людської ноги при ходьбі Інша справа - погане сходження. При швидкості 100 кмг машина буквально розпихає колесами асфальт вбоки або навпаки (при відємному сходженні) зтягує його у внутрішній бік. При умові, якщо це 100 фур, які їдуть у спеку, зберігаючи ідеальну траекторію, кожна дорога може пошкодитися. Але такого в природі не буває. Якщо одна фура має плюсове сходження, то завжди знайдеться інша з мінусовим. Якщо одна фура їде по умовній колії, інша навряд чи повторить. Це як броунівський рух. Ми всі складаємось з молекул і якщо би вони всі в один момент почали рухатися в один бік - ми б за кілька секунд були б в космосі. Тому я не згоден з твердженням, що легкова машина може зробити хоч найменше лихо дорозі.
Відповідь: РЕМОНТ ОБЇЗНОЇ ЛЬВОВА (Кільцева) жах ВАУ!!! Уявляю Гольф,вперся кривими колесами і бампером горне на 100 км асвальт!! А бідні фури мьйртвия на обочині ляжать! І тішіна!!!!А якщо серьйозно ,в Польщі дороги теж латані але рівні-латку видно,але невідчутно!Справа дійсно у Львівському кліматі-дуже сприятливий розкраданням і злодійству!!Ганьба Львівським райцям!!!!!!ДАЙОШ ЧЕМПІОНОТ ПО ФУТБОЛУ(у наступному тисячолітті???????!!!!)