Недавно при парковці не розрахував висоту бордюра. Тріск, скрип, дивлюся - постраждала губа , тобто та накладка-спойлер, що защолкується до бампера знизу, точніше його права половина. Губа не відщолкнулась від бампера, а була вирвана "з мясом", прихопивши із собою кант з пазами, до якого чіплялася. Лишалося відчіпити і другу половину і їздити із таким недобампером. Але завдяки моральній підтримці Травела, я не став миритися із жорстокою реальністю і вирішив зліпити докупи цей витвір польського деталебудування. Вдасне, Травел і люб"язно запропонував зайнятися цим у нього в гаражі. Ідея така: знімаємо бампер і прикручуємо губу самонарізами. Реалізовано так: Знімаємо бампер. Знімати треба, підлізши під машину. Кріпиться він 4 болтами по 2 до кожного ланжерона. Цей процес дуже сподобався Остапу. За це він розказав мені багато нових слів, правда не дуже цензурних. Далі беремо пласкогубцями зігнутий цвях, і гріємо до червона на газі. Переглянути вкладення 108 Прикладаємо губу до бампера і в місцях де вони прилягають одне до одного проколюємо гарячим цвяхом дірки наскрізь. У нас дірок вийшло більше 10. Так виглядає губа з дірками Переглянути вкладення 110 Далі залишилося прикрутити губу самонарізами Тим часом Гольф задоволено посміхався, передчуваючи успішне завершення пластичної операції Переглянути вкладення 111 Остап також Потім Остап отримав другий сеанс задоволення, коли довелося прикручувати бампер на місце Переглянути вкладення 115 Ноги Остапа Переглянути вкладення 117 Мені лишилася найвідповідальніша місія - закручування 4 шурупів по боках, останній штрих Переглянути вкладення 116 Додам, що заодно ми таким самим макаром для профілактики закріпили і ліву губу, яка була ціла. Дана операція рекомендована усім, у кого такий же бампер, оскільки часто жаліються, що та губа відлітає, губиться, варто тільки десь шось мінімально зачепити нею. Після описаної операції можна бути впевненим, що губу я загублю хіба разом з цілим бампером
Відповідь: Ремонт переднього бампера Golf2 Мартіні а чого я небачу тих фоток замість фоток квадратики з назвами файлу ? ? ? ? ?
Відповідь: Ремонт переднього бампера Golf2 Які ви молодці. Бачу навіть знак аварійною зупинки почепили про всяк випадок...:mrgreen:
Відповідь: Ремонт переднього бампера Golf2 Доречі я вчора зробив собі таку само процедуру, бо вже давно їздив без тої губи, і ще заодно галогенки поченив !
Відповідь: Ремонт переднього бампера Golf2 Молодці!!!! Шераз кажу німець не дурак!!! Тепер ввас бампер буде злітати з бокових вух, або разом зними:mrgreen:
Відповідь: Ремонт переднього бампера Golf2 А бокові вуха давно повідломувані, ти ж сам мій бампер прикручував самонарізами до крил по бокам )
За допомогою паяльника-(сокири), скобів, біметолевого проводу D=3мм, косків чорної пласмаси-(гнучкої), автомобільної шпаклівки та балончика чорної форби - відреставрував не лише губу але й цілий бампер із відсутніми частинками. З зовні від нового не відрізниш