ремонт та регулювання pierburg 2e

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Player, 9 гру 2009.

1. Player

Player Початківець

vw golf-2, 1.3 MH 86р.
    Не можу знайти інформації по ремонту та регулюванню карба pierburg 2e. З моменту придбання авто не працює автоматичне пускове "устройство". Спочатку один раз до упора натискаю на акселератор і відпускаю, потім заводжу, але необхідних обертів не тримає - доводиться притримувати педаль газу поки не нагріється двигун. Я так розумію, що не закривається повітряна заслінка. В кого є відповідна інфа - будь-ласка скиньте на andrii115@rambler.ru!!!! Наперед дякую!!!
    P.S. Я в шоці, в Ніжині нема толкових карбюраторщиків які займаються іномарками (лише по ТАЗам)!!! :shok:

2. Mishel

Mishel Active Member

Golf 3 2.0 16V 1994
  3. Player

Player Початківець

vw golf-2, 1.3 MH 86р.
    Нічого конкретного не знайшов. САТ мав ці файли в PDF, якщо в кого є ті файли - скиньте на andrii115@rambler.ru

4. kym

kym Аксакал

a 100
    Дивись сюда
    http://vw-golf2.5go.ru/html/3_1_12_5.htm

5. Player

Player Початківець

vw golf-2, 1.3 MH 86р.
    Там по карбам pierburg 2e2 та 2е3, а в мене просто pierburg 2e (можливо я щось не так розумію, але вони і на вигляд відрізняються). :sad:

6. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    в мене тоже такий, АЛЕ в тебе здається 2е3(бо мотор 1.3), а в мене 2е2(бо мотор 1.8)

7. Player

Player Початківець

vw golf-2, 1.3 MH 86р.
    Мій карб на вигляд відрізняється від карба 2е3!!! Не знаю що робити... (Не працює автоматичний пуск), а в місті нема шарящих карбюраторщиків...А ставити від вісімки совість не дозволяє!!! Хто що може порадити???

8. Player

Player Початківець

vw golf-2, 1.3 MH 86р.
  9. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    подивись чи цілівакуумні шланги які ведуть до діафрагми, яка регулює положення дросельної заслінки! Може діафрагма погана!

10. top

top Active Member

Vw Golf II 1.3 МН ,2Е3 ,1989.
    Vw e-up 2014 .
    Привіт
    Походу в тебе карб 2Є3 ( той що на малюнку )
    Потребує регулювання пускового механізму , можливо заміни вакуумника .

11. Player

Player Початківець

vw golf-2, 1.3 MH 86р.
    Мої пізнання в регулюванні карба далекі від ідеалу, але мені здається що при пуску холодного двигуна спрацьовує автоматичне пускове устройство (позначене на малюнку під № 29) http://vw-golf2.5go.ru/html/3_1_12_5.htm . А до того устройства підключені шланги з охолоджувальною рідиною. Тоді виходить треба розбирати і дивитися саме цей пристрій??? Якщо я помиляюсь то вибачте! :sorry:
    Направте на вірний шлях, бо хочеться машинку до пуття довести! (а головне - не зашкодити їй)!

12. kym

kym Аксакал

a 100
    При холодному пуску в тебе не працює підсос (який на жигулях вручну виставлявся) Скоріше всього в тебе не працює термореле. Почни з нього.

13. pop

pop Початківець

vw j2, vw g2.
    можете подзвонити до майстра по таких карбах, 097-64-78-108 пан Михайло. Мені робив і я задоволений ...

14. Player

Player Початківець

vw golf-2, 1.3 MH 86р.
    Дякую за пораду!!! Буду намагатись хоч в телефонному режимі проконсультуватись.

15. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    усе правильно, в середині цієї штуки є біметалічна пружина яка при нагрітті(тосолом) розширюється але для холодного пуску вона діла не має(ТОсол), за пружиною є спіралька яка при холодному пуску нагріває пружину яка в свою чергу привідкриває повітряну заслінку. В мене та спіралька порвана, до неї веде дріт(там побачиш) може він переломаний!

16. Player

Player Початківець

vw golf-2, 1.3 MH 86р.
    Чому не має? Коли тосол холодний - біметалічна пружинка скручена - повітряна заслінка має бути закрита?!Після нагріву біметалічна пружина розкручується до 90 градусів - повітряна заслінка має відкритись. Мені здається що в мене при пуску двигуна (на холодну) не закрита павітряна заслінка, а тому я і підгазовую поки двигун не прогріється (збіднена суміш). Якщо це не так - поправте мене!
    На даний момент пошук можливих проблем супроводжується лише вивченням відповідної літератури, отримав запалення легень - до гаражу йти зась.:sad::sad::sad:

17. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Підсос може бути просто не відрегульованим. Заслонка закривається (відповідно відкривається) за допомогою біметалічної пружини, але щоб не переливало стоїть вакуумний пристрій, який приоткриває заслінку. Так от в мене зірвалася різьба на регуліровці того вакуумника (4 позиція) приходилося постійно підгазовувати. Інфу по регулюванні спробую знайти на компі, та скину.

18. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    ти знімав фільтр, дивиися? І з якої б то радості вона мала б бути відкрити, якщо пружина не нагріта?

19. Player

Player Початківець

vw golf-2, 1.3 MH 86р.
    Дякую, що направив у потрібне русло (і вибач за некомпетентність)! При можливості відвідаю свого гольфа і спробую виявити де в нього болить...

20. Player

Player Початківець

vw golf-2, 1.3 MH 86р.
    Сьогодні нарешті заліз під капот своеї машинки та знайшов ваву.... Діагноз - не тримає мембрана пневмоприводу повітряної заслінки. Поки не знайшов де купити вакумник, а тому був змушений встановити стальний дротик (щоб під час прогріву йшло повітря). В результаті заводка та прогрів машини став набагато кращий. Щиро дякуб всім відгукнувшимся, що допомогли порадою.:):):)
    P.S. Хтось може мені підказати який номерок на тому пневмоприводі повітряної заслінки, бо дротик - тимчасове рішення (карб pierburg 2e3).

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)