Решітка радіатора без значка (Jetta, Golf II)

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем ENERGY, 30 бер 2009.

1. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Користувався пошуком і на нашому форумі схожої теми не знайшов, але все ж таки, якщо схоже вже було - вибачте.
    Знайшов в інеті декілька Джет (та й Гольфів) в яких решітка без значка фольксвагена.
    Одним словом загорівся ідеєю собі таке зробити. Навіть методику виконання знайшов. Тобто бажання й інструменти, є але для повного щастя потрібен кусок іншої (старої) решітки з трьома горизонтальними лініями [​IMG] , можна побитої капітально, бо з неї мені потрібно вирізати малу частинку.
    З мене звичайно пиво (чи шось в тому роді :nyam2:). Буду дуже вдячний, потім тут же викладу результати і фотозвіт майбутньої роботи.

2. golf2

golf2 Active Member

vw golf 2 1.6 JP diesel
    а шо ємблема фольксвагена не подобається

3. ENERGY

ENERGY Місцевий

Ну очікував таке питання. В принципі не маю нічого проти емблеми. Просто хочеться трохи індивідуальності надати машинці + дивлячись на фотках, для джети симпатичніше явно без, на мою думку. Та й планується купівля "реснічки" яка гармонійніше дивиться без знаку.

• Подобається Подобається x 2
  4. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    не парься тобі тут ніхто не дасть.. купи кітайську решітку за 60 грн і роби!!!!
    або ше ліпше якшо зара стоїть кітайська то купи бу оригінал і роби на її основі..

я свою без значка хочу переробляти а на час ремонту куплю на 4 фари + чорний значок але малі фари зніму (хто шарить той пойме) :)

5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    В мене є пара тріснутих решіток
    Як матеріал для доштуковки підійде
    Віддам за самовивоз.

6. ENERGY

ENERGY Місцевий

Супер!:nyam2: З самовивозом так з самовивозом. Лише кординати потрібні твої. Ну або якщо будеш в пятницю на з"їзді можна там обмінятися.

7. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    На зїзді не буду - тел в ПП

8. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    а від гольфа на джетту хіба підійдуть ребра?
    на джетті їх 3 а на гольфі більше точно бо я собі думаю як то зробити на 3 ребра для гольфа :)

9. ENERGY

ENERGY Місцевий

Ну якщо не 3, але їхня висота (ребер) така ж - то не проблема, просто роботи прибавиться :sad:.

10. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Просіти нешарящих... Ти вважаєш шо чотири фари це тупо?

А в мене ось така решітка

• Подобається Подобається x 1
  11. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
    Це інший стиль і відповідно інша тема для суперечок --->> тиц
    а тут не відхиляємся від теми!!!

• Подобається Подобається x 2
  12. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Така сама "проблема", ніяк неможу визначитися з решіткою, шось не те! Схиляюся все-таки до "ралійної". Потрідні комплектуючі детальки. Хто має шось побите, або непотрібне? З мене пиво!!!
    Під мої фари щось тільки таке треба мутити. Нехватає пласмаси!!!

Останнє редагування: 21 жов 2009
  13. ENERGY

ENERGY Місцевий

Може на рахунок пластмаси спитай Коматоза, може є якісь залишки старої решітки.

14. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Дякую, шось я упусти цей момент!!!!

15. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    В мене помоєму є в гаражі джетовська решітка, тільки от як її тобі віддати?

16. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Можеш дати тел в ПП. Я в суботу буду вертатися з Києва, заїду.

17. ENERGY

ENERGY Місцевий

Ну як ROS знайшов залишки решітки?! А то я свою трошки поламав, і думаю чи купляти нову чи спробувати стару переробити на беззначкову, все одно втрачати нічого, але треба трохи пластмасок :sad:

18. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Однозначно роби стару=))) Не обов"язково пластмаски з решітки мати))) ІМХО то не так вже й важко зробити)

19. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    зробив??? покажеш??? у мене теж є бажання самому переробити решітку.. правда незнаю що куда..

20. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Стільки бажаючих і ніхто досі не зробив? :)

А взагалі невже нова решітка без значка така дорога? Простіше купити , нє? :) То ж щоб зробити самому треба клей, шпатлівку, наждачку, фарбу і головне купу часу.

Я бачив кілька таких самопальних решіток на різних машинах і на всіх виконання було лажове, явно проглядався той штукований круг по центру, а тому виглядає воно стрьомно.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)