Відповідь: "Реснички" на MK-II Якщо ти про Ігора (сама крайня будка в правому куті), то я в нього вже дві пари забракував. Він сказав, що більше возити не буде. Хочеш вір хочеш ні, але останні, які він привіз: верхня на 4,5 см була довша за решітку а нижня на 2,5 коротша.
Відповідь: "Реснички" на MK-II Береш на Кривчицях, (вибираєш самий нормальний комплект, мені попались нормальні по розміру, по формі треба було підганяти), потім допрацьовуєш наждаком і напильником по місцю. Коли приміряєш на решітку і туго притянеш, все буде не так страшно. Хоча з продавцем за таке "іздєліє" треба жостко торгуватись. Хочеш, шоб були зразу красіві-купляй Камей (тим більше, шо камейовські з нормальної пласмаси, а не з волокна і смоли епоксидної), але від ціни прозрієш. (а якшо гарно доробити і поставити базарні, то невідрізниш від Камея)
Відповідь: "Реснички" на MK-II У мене на гольфі була модна бровка. Остап той шо маляр, робив собі з неї зліпок, тобто теоретично він може виготовити аналогічну бо кліше в нього є. Правда скільки він за то захоче то уже треба торгуватись
Відповідь: "Реснички" на MK-II http://www.volkswagen.lviv.ua/component/option,com_datsogallery/Itemid,45/func,viewcategory/catid,2/
Відповідь: "Реснички" на MK-II Дякую, але сумніваюсь, що вона підійде. В мене решітка на 4 круглі фари
Відповідь: "Реснички" на MK-II так на чотири собі повипилюєш чи повирізаєш скоріше дужки під малі фари і все.. я би ставив тільки верхню юровку.. в Польщі в любому магазині по тюнінгу є верхні.. ціна менша ніж на кривчицях може і через нет можна заказати на ебаї наприклад..