Реставрація електрики під капотом. Хто підкаже?

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем scirocco, 10 тра 2007.

1. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Хочу реанімувати дротики, що з віком стали твердими. Йдеться про всі виводи на датчики, роз'єми і прочая. Електриків знаю, але от не в курсі, хто зможе зробити з акцентом на питанні якості роботи - зберегти кольори, не зменшувати поперечний діаметр провідника, давати кембрики, робити жгути, використовувати стяжки, давати правильну ізоленту, зберегти штатну довжину, щоб нічого не болталося, в той же час збереглася гідроізоляція контактів. ТД ТП.

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Відповідь: Реставрація електрики під капотом. Хто підкаже?

У нас є клубний елєктрик Пол :)

3. krilov

krilov Active Member

scirocco 86 2.0 16v

питанні якості роботи - зберегти кольори, не зменшувати поперечний діаметр провідника, давати кембрики, робити жгути, використовувати стяжки, давати правильну ізоленту, зберегти штатну довжину, щоб нічого не болталося, в той же час збереглася гідроізоляція контактів. ТД ТП.[/quote]

иш чего захотел :shock: после всех мастеров что у тебя там покапались и твоих доработок там всяких соплей и тумблеров в салоне.:-?

4. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

питання:
    розєми хочеш нові? де їх взяти?
    стару проводку знімеш? нову поставиш? сам?

а на рахунок: тою ізолентою що треба, і з тим же квадратом, і з тими колорами то не велика проблема рішима!

5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Ти там теж був, так що про соплі :-D нєнада....
    Роз'єми в нормі.
    І чо би я тут писав тоді?:???:

Яким квадратом?

6. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

квадрат це по електричному (січення поперечного перерізу)
    я попробую знайти таких колорів дротики і такої квадратури, а потім дам відповідь чи то можна зробити! діло в тому що в проводці машини використовуються дроти з серії аналог якої руска серія ПВ4 (провод вініловий повишеной ізгибости) а в нас його знайти дуже складно особливо щоб він мав в середині волокно (для покращення зносостійкості при терті) і ще складніше знайти кольорові і з двома кольорами.

• Подобається Подобається x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)