Друзі, порадьте, де можна відреставрувати механічну КП!!!! Чи, хтось може у когось, чи десь цю болючу процедуру проходив! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Проблема в тому, що рівно місяць назад поміняв коробку (Б/У), а воно такі ж самі симптоми мені видала сьогодні, що й попередня((((((. ++++++++++++++++ Бляцццц, і за шо я такі гроші віддав тим гендлярам???
При вїзді в Городок, по лівій стороні (за АЗК ОККО) є СТО, яке займається виключно КП. Їхніми послугами користувався особисто (B5-й МКПП і поло АКПП), залишився задоволений 067 363 25 98
Був у них в суботу!!!! Заїхав у бокс о 9.20, виїхав в 15.30!!!! Хлопці попрацювали на славу, я задоволений. Всі запчастини в наявності в них є (хочеш нове, хочеш Б\У). ++++++++++++++++++++++++++++++++++ Проблема після установки КП був якийсь шелест. Василь (майстер), сказав за день-другий все має пропасти, бо нові запЦацки мають притертися. Мене це насторожило НО, СЬОГОДНІ ЗРАНКУ ВСЕ СТАЛО НА СВОЇ МІСЦЯ - шелест пропав ГАРАНТІЯ 6 місяців!!!!