РЕСУРС АВТОШИН

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Yra Golf3, 2 жов 2009.

1. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T
    Купив весною 2009р нову літню резину (геоментрію звичайно робив), і щось мені здається що вона за надто швидко стирається. Те що є різні методи експлуатації, і що багато чого залежить від манери водіння це я знаю. Але все ж таки хто скільки проїжає, і чи є якісь норми зношення. До речі стирається в мене рівномірно (це позитив).

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    На комплекті всесезонної Россаві відкатав з 2005р. Наїздив всього десь 40 тис.км. Перед продажем машини на ній ще можна було кататись, думаю ще ~15тик відїздила б льогко(і то ще не до лисого стану). Ніколи не шліфував асфальт (на 1.3к не пошліфуєш толком).
    Знайомий що продає кальоса каже що життя корду = 5 років і в ідеалі легкова резина повинна відкатувати порядку 80тик

3. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Все залежить від виробника наприклад Гудіер скоро стирається Мішелін меньше... А так купую раз нову дорогу гуму і все вистачає на роки, деколи навіть хочеться замінити, але нема потреби.

4. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

В мене так із зимовою а от тепер купив літню і шось мені здається що вона за надто швидко стиражться. В мене Sava це також хороша резина на скількі я знаю

5. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Скажу так при виборі дотримуюсь таких параметрів, на літо чим потвердіше на зиму чим пом"ягше ну а ціна звісно залежить від того скільки ти плануєш на даний комплект викинути.

6. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    В мене також SAVA, я правда купляв її вже б/у один сезон, тепер накатав на ній 7 тисяч і дивлюсь шо не так вже й багато там того протектора лишилося. Також двигун 1,3 ніколи не шліфував практично )
    Можливо це така специфічна гума.

7. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    І в мене, але зимова. Брав нову, відкатав вже дві зими і по протектору бачу, що ще дві відкатаю! Щодо літніх - передні відкатались в мене вже 30 тис.км і причини міняти небачу, а задні поставив весною (мішелін пілот HX майже нові) зносу практично нема

8. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

В мене зимова також Sava і я нею дуже задоволений відкатав вже 3 зими і протектор майже не стерся. А от літня щось стирається. Зимову всерівно треба буде скоро міняти ьр вона з чассом твердіє, требе буде її літом докатати.

9. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    Якось я купив собі був пару нового Матадора (Чеський чи Словацький), то на переді за сезон (літо) зносив до міток, а за другий сезон на заді дроти повилазили. Річний пробіг 40 т.км. За літо виходить десь 30 т.км. От і рахуйте. имхо буває просто м"яка резина, яка швидко зношується.

10. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    то мабуть тебе обманули і був то російський Матадор.

11. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Небуду сперечатися!!! Деколи в мене резина невідходила і два місяці (Мішлен, літня, ...), а попалася йокохама, від неї був в захваті. Гума хотіла тепла і прогріву, а потім по трасі пластилін.
    Все залежить від виробника, і в яких умовах гума буде експлуватися.
    П.С. В мене гума експлуатується "дико". За літо дві пари(передні), в позапрошлому році три пари

12. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    Друже, невже я схожий на такого, кого можна обманути? Шини були оригінальні, але зносились дуже швидко.

13. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    хто де купує шини

літо не за горами (планую вже шукати резину на літо),
    не створюю нової теми, але створю опитувальник:
    "Хто де купує резину, так шоб ціна/якість співпадала???"
    бажано би було вказувати тел, чи адреси або тел та адреси продавців, шоб можна було передзвонити і взнати/уточнити наявність/ціну катка.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)