Хто підкаже, який ресурс двигуна VW Golf 1.8 GTI 20V-Turbo??? Пробіг 180 тис. км, багато чи мало? :gamer:
РЕсурс двигуна тисяч 500 а от турбіни 30-150тисяч, а залежності від експлуатації Потрібна діагностика турбіни, якщо купуєш таке авто
На шкодівському сервісі на Буйка казали шо окремої діагностики турбіни немає(принаймі в них) можуть глянути чи маслом не плюється, можуть поміряти який тиск вона дає але хз чи то тривіально поміряти можна. То я до того шо з 100% гарантії шо турбіна завтра нездохне не дасть ніхто. Мотор зачьотний і Олег про ресурс мотора правильно написав, про ресурс турбіни то вона і 250к виходити може якшо гарно за нею доглядали (масло нормальне і вчасно, турботаймер або хочаби шоби давали їй покрутитись після зупинки). Для того мотора то пробіг +- нормальний (хоча я би шукав з пробігом до 150к) але за умови якшо не скручували.
Мій співробітник Yorik хоче купити цього VW4 Golf 1.8 GTI 20V-Turbo. Двились її , робили діагностику. Кузов в задовільному стані, перефарбована тільки задня ліва дверка, решта рідна фарба. Потребують заміни передні стійки, салінблоки балки, стоїчки стабілізатора, термостат(діагностика показала), здалось мені що бендекси треба міняти. Пробіг 180тис. реальний, по Україні наїздила з 20тис. Мотор в хорошому стані. Підкажіть людині хто має такі машинки де перевірити турбіну і куди ще звернути увагу, який розхід палива по місту. Ціну трошки вдалось скинути. Може хтось щось знає ще про цю машинку http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_2421491.html ?
Як на мою думку це взагалі копійки, головне щоб турбіна і двигун були в хошому стані! Зроби хотя би це,