Хто знає, скільки зараз росава коштує всезонка 175/70 р13? і чи варто її брати на зиму.. А то криза, доводиться і цим цікавитись...
Набери по цьому номеру 80965052290 Орест торгує резиною. Правда в нього нема росави зато ціни дуже антикризові може шось собі підбереш.
якшо багато їздиш, то не варто на тому економити... на зиму обовязково купи повний комплект зими, якшо нема грошей на нову, то попробуй попитатись за б/у.
тобі чоловік правду каже. Росава - то сажа. через 1-2 місяці доведеться вкидати камеру, бо буде спускати колеса. Краще щось б/у, але нормальне більш-менш, ніж нову Росяву
то вже краще зимою ходити пішки ! деякі виробники гуми навіть такого слова не мають в воєму лексиконі як:"всезезонка" тільки обовязково дивитись на дату випуску(макс.-5 років) і протектор(мін.-5мм,інакше то вже не для зими)!
то таке навіть мій кіт знає)))))))))) + забув добавити, що велику роль відіграє співвідношення ціни/виробник
Особивто їздив але тільки 1 зиму. Вона по снігу не гребе!!! Потім купив 2 шипованих катка і на зиму на перед кидав шипи а ззаду всесезонку лишав. ІМХО - Ні!
Дякую всім за поради! Напевно напитаю наперед нормальні зимові, може б\у, а ззаду поставлю свою стару зимову. Часто в сніг не виїжджаю, то має хватити...
Ніяка то не правда. Я на Росаві проїздив 3 роки і залишився задоволений. В мене на ГАЗ 2410 стояла Росава БЦ14 205/75/Р14. Грузи тягала такі, що просто капец і за ті всі роки 1 раз я її проколов. Плюси - 1. Дешева; 2. Довговічна; Мінуси - 1. Троха жостка; От і все. А нове є нове. Навіть Таврія коли нова то їздить. Проді, ти особисто їздив на Росаві? Як на мене то це варіант при мінімальному бюджеті. ІМХО
Казати що Росава фуфло - незгоден, але всесезонка -однозначно ..імно. Якщо вже дійсно припекло купи росаву "Лєдокол" брат на Сенсі відкатався прошлу зиму(я брав тестувати) то резина відмінна, керованість чітка, що на льоду що на вкатаному снігу встає як вкопана, на асвальті і всесезонка справляється. Тобто я не рекламую даного виробника просто пишу своє враження від гуми, тим більше за 400-600 грн пара нової гуми(ціну точну не знаю.)
ці плюси вона мала багато років тому,коли її тільки почали виробляти.зараз це дійсно сажа(катав мій брат таку) 2 роки тому "золотою серединою" був російський Амтел Норд(по ліцензії нокіан).відкатав два сезони - тільки найкращі враження,але ...той хто купував її рік тому - кажуть шо то вже не то! а взагалі,яка б це не була машина,економити на безпеці (своїй і оточуючих)не варто! зі. своїй першій машині - запорі ,я купив зимові мішеліни бу(хай навіть і в половину ціни машини:D). обійшдось без відомого анедоту: влітає дєд мерсу в жопу.ну думає - всьо! виходить мужик з мерса,дістає 100 баків,дає дєду! дєд - за шо? мужик - за КЛАСІКУ !!!
Абсолютно згоден. Тут навіть хтось писав що деякі виробники не використовують терміну "всесезонка". Тобто для літа має бути літня гума, а для зими - зимова. Але Росава - норм гума, ті ж самі Нокіан вже давн олиють в Калінінградській області (Росія) і дуже важко знайти оригінальну - фінську гуму. Хтось звертав увагу на написи на гумі коли її купляв? Я особисто літню маю Тойо ЦФ1, а зимова - Бріджстони. (нові на зал. дисках знайомий припер з бундеса за 300 уйо).
В мене Росава стоять всесезонка ну скажу га.но бо відїздив на ній 2 сезони і її вже пора викадати, а от зимова супер гребе по снігах і тримається норм дороги на ній 2 сезони(зимові) відкатав і вона як новенька!=)
Я до чого й веду! Також катався на всесезонці від попереднього хазяїна дісталась, декілька разів в суху погоду при швидкості 40 км/год втрачав керованість на рівній прямій дорозі, зараз катаюся на мішелін та маршалі зимовій(купував ще весною б/у з дисками за 3500грн), але якби тоді не купив то зараз однозначно взяв-би лєдокол(народження сина + криза недозволяють щось краще), всетаки це кращий варіант ніж всесезонка(доречі той комплект гуми лежить в гаражі з приблизно 20% зносу- хай лежить).
...може бути Росава під шипи. Дружина на Пежо 206 дві зими відїздила проблем нема. Нашипувати треба звичайно
Оскільки пішла мова про виробників, скажу так - Всі знають про керованість ВАЗ 2101 зимою???. Отже ставив я собі Матадор зимову без шипів і відкатав так 2 зими. день-в день. продав авто разом з тією гумою. якщо цікаво - можу перепитати чи ще жива. з бюджетного варіанту радив би Барум, або теж Амтел. може бути і Матадор, тільки ціни троха піднялись. пі.сі. Вельмишановні форумчани, котрі пишуть, що Росава класна річ. Цікаво - ви судите по протектору на Росаві??? А ніхто не дивився, як тріскає скат фірми Росава з боку, по корду, при чому протектор - ідеальний. І головне та тріщинка дуже часто спочатку появляється з внутрішньої сторони. пі.пі.ся. Бери зимову гуму, бо всесезонці буде холодно, мабуть))))))))))))))))):D
народ ау!!!!ви не цікавились розхід полива(коли хєрова резина і ти буксуєш ).а коли хороша,взяв і поЇхав(скільки бєнзи зекономив,і гальмування)