Рідина в ГПК для Пасата Б5

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем S_Fighter, 24 лип 2008.

1. S_Fighter

S_Fighter Початківець

VW Passat B5 1.8 20V
    Впав рівень рідини ГПК нижче мінімума, довелося міняти, так як не знав, що туда лив попередній власник. На сервісі викачали мені буру жижу і залили якийсь Maxxus ZHS-Servo. На банці пише, що це аналог G 002 0000. На форумах (вже пост-фактум) начитався, що треба брати оригінал, але G 002 0000 вже не виробляють, тільки G 004 0000... Що тепер робити, блін? Може хто теж на тому Максусі їздить?

П.С. Колір рідини зелений і помпа після заміни не гуде.

2. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: Рідина в ГПК для Пасата Б5

Я 4 роки тому міняв.
    ЗАливав замінник (не оригінал). Все ок.

• Подобається Подобається x 1
  3. jaszczur

jaszczur Active Member

mk3 tdi 1z DIESEL POWER ;)

S_Fighter чи щоб завжди оригінал мусиш брати, відповідь не а у тому випадку як найбардзієй,по що переплачувати, навіть якщо йде з частиною є зараз на ринку дуже доброго замієннікі нп.йеслі йде русла і комплекти розрзаду,врацайац в тему я лише на твоєму місці я перевірив би глукометрем температуру скручування от і все

• Подобається Подобається x 1
  4. S_Fighter

S_Fighter Початківець

VW Passat B5 1.8 20V

Перепрошую, не зовсім зрозумів... Може хто підкаже?

5. jaszczur

jaszczur Active Member

в нас на оце так говорять, йде про прилад у вимір температури замерзання охолоджувальної рідини

Додано через 7 хвилин
    а сюди що трохи з рідиною, охолоджувальною двигун
    Йде авжеж про охолодження двигуна. Мабуть звучить це дивно, однак також під час розробки автомобіля в низьких температурах - а може особливо тоді - належить піклуватися про якість рідини, охолоджувальної двигун.
    Чом? Невідповідний або поганої якості рідина може вести в корозію металевих елементів - охолоджувача і блоку двигуна - надлишкового використання гумових елементів, а в наслідку також в нієсзцзелносці систему охолодження. У крайніх випадках невластивої якості рідина - укладаючий збут багато вода - може змерзнути і довести в розсадження охолоджувача або блоку двигуна. Охолоджувальна рідина віддає своє тепло в підігрівачі, запевняючому в більшості автомобілів тепло в пасажирській кабіні.
    Температура спалювання те біля 1900 ст. Ц - без відповідного охолодження двигун зношувався б дуже швидко. Відповідна холодильна рідина запевняє термічну стабільність його праці. Завдяки складеним додаткам рідина запобігає також обляганню каміння, нагарув і виниканню корозії в системі, що впливає додатніо на його живучість. Сучасні рідини запобігають також званому явищу кавітацйа, полягаючому в уриванні частинок з поверхні металу через раптову дію на нього фолікулів газів
    Обмін охолоджувальної рідини необхідний з огляду на його старіння, яке покладається головним чином на вибиванні кислоти гліколовего (як результат деградації гліколу - головної складової частини рідини). Вивіряння якості рідини, особливо означення температури його скручування, повинне належати до стандартного контролю стану автомобіля перед зимовим сезоном. Можна той вчинити в довільній майстерні. Не дивлячись на що обмін охолоджувальної рідини не створює більших проблем навіть для аматора, то однак краще залишити цю діяльність механікові. Перевірить він при нагоді стан охолоджувальної системи і його непроникність.
    В доступні продажі є однаковою мірою готові холодильні рідини, як і концентрати, яке розбавляється дистильованою водою. "Рекомендується є застосування готових в ужиття охолоджувальних рідин, які укладають відповідні пропорції гліколу, воду і додатків, завдяки чому гарантують найлепсза охорону двигуна." – говорить Томас Урбаніак, торговий директор Vалvоліне Полска – "Доступні на ринку холодильні рідини чергується раз на 2-3 роки або що 100.000 км. В разі холодильних рідин із здовженою непохитністю напр.Vалvоліне Маxліфе Цоолант період обміну рідини подовжується в 5 років або 250.000 км."

6. S_Fighter

S_Fighter Початківець

VW Passat B5 1.8 20V

Jaszczur, перепрошую, але мені здається що ми говоримо про різні рідини. Я мав на увазі рідину гідропідсилювача керма. І мова йде про те, що неоригінал може взимку "витиснути" сальники помпи.

7. jaszczur

jaszczur Active Member

а ну бачиш не до кінця я збагнув бо не все я пам'ятаю з вашої мови, так чи сіак якщо йде про рідину допомоги можеш брати спокійно змінник, зовсім не дороги і добрий є фебі

8. PatolkinJR

PatolkinJR Active Member

VW Passat B4 Variant 1.8

Коли мені міняв рідину ГПК толковий майстер, він фебі забракував, бо це доливна рідина. А треба лити G004. Банка 100-120грн. Її якраз досить.

9. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014
  10. S_Fighter

S_Fighter Початківець

VW Passat B5 1.8 20V

Power steering
    Spezialprodukt, nur Originalflьssigkeit verwenden!
    То тіпа - лийте тілько оригінал і не трахайте мозги ні собі ні людям!:twisted:

11. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

Під"їдь в "Євромотор" на Тургенєва там хлопці підкажуть, що заливати!

12. Vik

Vik Початківець

VW Passat B-5 2004
    Power steering ---- То типа , гидропидсилювач керма .....

13. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    як нема????? мені фото скинути тієї банки, що я брав?? і пише на ній 002 а не 004. і лейби Ауді, Фольца, Шкоди і сеата намальовані.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)