Різнорозмірна гума

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем Wheelmann, 2 чер 2009.

1. Wheelmann

Wheelmann Active Member

G3 ABF
    Клубна карта:
    000036
    Цікавить таке питання. Якщо поставити резину різної ширини на передню і задню вісь, які наслідки це несе. Наприклад : перед 195/50, ззаду 205/50

2. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    наслідки ми прочитаємо в некролозі, після того як ти поставиш:girl_angel:

3. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    не ображайся- це чорний гумор медиків:D мене один блатував поставити з-заду 205/60 а спереду 195/60 казав манювреніша буде, а задні тіпа широкі - будуть добре тормозити. я кого тільки не питав ( бо спочатку вже й повірив, дуже гарно він співав) то всі крутили біля віска пальцем:nea:

4. Aknod

Aknod Місцевий

Opel Vivaro 1.9CDTI 2004
    я тобою не згідний:nea:,переконуюсь на собі,оскільки в мене напереді 195/60 а ззаді 205/60,машина поводить себе прекрасно :yahoo:

5. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    не знаю, я не наважився......

6. Aknod

Aknod Місцевий

Opel Vivaro 1.9CDTI 2004
    повірь! я тепер хоть відчув що таке впевненість на поворотах :D

7. @ndriy

@ndriy Active Member

VW Т4
    Привіт! в мене на бусі стоять спереді 195 а взаді 205 машина якось краще в повороти входить ніж на 185 які до того стояли на всіх колесах! правда він швидко неїздить! Але трошки відчутно шо ніби краще входить в поворот!

8. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    але ж по рекомендаціям - не можна. в мене машина і так добре входить в повороти, особливо в мої ворота. раз заїжджав при швидкості 40 км, а місця дуже мало, то задок аж асфальт видер...
    Взагалі підвіски фольксваген оцінюються як спортивні.:morning1:

9. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    а от в мене запитання до власників пассатів...
    в мене диски і ризина зношені тобто потрібно міняти.
    Що хто порадить поставити?розміри дисків і ризини.
    ще можна з пропозиціями.

10. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    в мене стоїть 205/60 15 але з переду тре в обод, коли машину добре колихне, особливо по трасі - її прижимає - і стоїть попасти на драбину і халепа, хоча дуже гарно і тримається траси - оболдєть. Ну ще треба врахувати, що передок в мене занижений, підніму - побачимо. Буду на З*їзді - побачиш, якщо не терпиться можу закинути фотку.

найкращий варіант - це 195/ вона ніде не буде чиркати, хоча вигляд набагато інший

а, диски в мене якісь аудівські. але пише 7j.

11. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    бо в мене стоять стокові 185/65 р14
    хотів змінити щось відрадили казали з Львівскими дорома на р 15 195/55 розібю всю ходову.і вигляду не буде мати.
    подивимось на твою якщо я встигну .бо щось кажуть що можу затпиматись у Тернополі.((

12. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Якщо на твого Г2 то ніяких, але чим ширше колесо тим більший опір тороги а значить двигуну потрібна більша потужність а значтиь збільшиться розхід палива.
    Поясню на прикладі- на спорт роверах для закритих треків стоять максимально вузькі колеса і спорцмену це дає мижливість розвинути більшу швидкість, постав на той ровер колеса від мотоцикля і той спорцмен приїде точно останній.
    Ширший профіль ставлять коли потужність мотора значно перевищує коеф зчеплення з дорогою( спорткари) або коли потрібно його збільшити( для джипів).
    Приклад - БМВ-М(задній привід),для кращої реалізації тяги потужного 3-ох літрового мотора, на зад ставлять широкі колеса, а наперед вузькі для зменшення опору дороги, для передньоприводу навпаки(якщо для драгу).
    Для джипів вимога, щоб всі колеса були однієї ширини, інакше зламається міжосьовий диф.
    З власного досвіду перехід з 175-65-Р13 на 185-60-Р14 покращило мягкість при переїзді ям на малій швидкості і відкатуванням диска на великій швидкості.

13. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    на всі спортивні машини ставлять а на Волині неможна..

• Подобається Подобається x 1
  14. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    ну ти й порівняв Пассатіжа зі спорткаром, як пальця з Х..м))))))))))
    на рахунок розходу палива - не замічав збільшення.

Однією реплікою - краса вимагає жертв.

краще підскажіть чи в п*ятницю в оперному буде щось і ціна квитків на самому верхньому балконі

15. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
  16. tanja

tanja Active Member

WV GOLF II 1,6Д
    RomanoProddi , краще йди в Заньковецької на 11 годину, бо на зїзд не встигнеш...
    Ну хіба, що дівчині дуже хочеш наш оперний показати...

17. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    Танюшка! Я в оперний не так на виставу хочу подивитись, як на ремонт. я ж в себе все в дома сам роблю - хоббі таке. То кажуть, що там нема до чого придертись, настільки все вилизано.:pardon:

18. tanja

tanja Active Member

WV GOLF II 1,6Д
    І так тема " Різномірна гума " плавно перейшла в тему " Куди завести дівчину і які памятні місця у Львові ви знаєте " ...:music:
    Це типу, якщо у мене в планах нічого не поміняється, то я на зїзді буду не одна дівчина ?... :girl_angel:

19. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    В мене спереду 195/50Р15, а ззаду стояли 205/50Р15, дуууууууууже задоволений! Нічого незачіпає, диски Е38, J7. Зараз стоїть 195, шукаю 205, бо лиса. Після переходу на вужчу гуму різниця відчутна, особливо на поворотах. Ширина тримає набагато краще!

20. Wheelmann

Wheelmann Active Member

G3 ABF
    Клубна карта:
    000036
    Одні кажуть краще тримає дорогу, інші що це самогубство, а хто взагалі про театри :D Кого слухати хз, на інших форумах такі самі дописи, одні за, інші - проти

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)