Відповідь: Ройал Драг Рейсинг Львів 29.06.08!!!!!!! може розкажеш нам темним , чим відрізняється підготовка машини від серйозного підходу, ато не знаєм, з якого боку підходити так шоб то серйозно виглядало
Відповідь: Ройал Драг Рейсинг Львів 29.06.08!!!!!!! Моїх синів теж це питання цікавить? Додано через 5 хвилин Моїх синів теж це питання цікавить?
Відповідь: Ройал Драг Рейсинг Львів 29.06.08!!!!!!! судячи з твого допису ти незрозумів що я маю на увазі , а я незрозумів тебе.
Відповідь: Ройал Драг Рейсинг Львів 29.06.08!!!!!!! ну ти даєш...не знаєш елементарних азів? 1. спойлєр, чим більший тим кращий 2. пряматок і фільтр-пилєзборнік 3. помалювати супорта 4. наклейки ОМП, Спарко, брембо, еібах, коні. 5. помалювати двигун і всьо під капотом в черв. колір з балона 6. воздухозаборніки на капот/дах 7. ламподвері 8. кубіки на лобовуху 9. сильно газувати шоб всі боялись Ефект такої підготовки набагато більший
Відповідь: Ройал Драг Рейсинг Львів 29.06.08!!!!!!! зроби собі таку, може на 3 етап встигнеш вимахнутись , ще постав корону на панель і повіш пласмасовий виноград.
Відповідь: Ройал Драг Рейсинг Львів 29.06.08!!!!!!! Марк, ну ти ламер, блін. А як же пісялки сині на капот??? Без них будеш як лох в черлянах , будуть всі казати шо ти серйозний підхід не зробив
Відповідь: Ройал Драг Рейсинг Львів 29.06.08!!!!!!! несерйозна розмова. можеш видаляти останні листи, бо пишете як малі діти.
Відповідь: Ройал Драг Рейсинг Львів 29.06.08!!!!!!! Як скажеш, такі професійні поради справжнього спєца по тюнєху не можна проігнорувати. На третьому етапі сподіваюсь побачити також і твою підготовану машину, може разом проїдемось в кваліфікації, ОК? Шо є то є ...Поки всі займаються серйозним тюнінгом і підготовкою машин я якимись калхозами непонятними бавлюсь...напевно того воно і не їде ніфіга...
Відповідь: Ройал Драг Рейсинг Львів 29.06.08!!!!!!! я неберу участі у гонках, у мене такий собі економ клас. но як відважусь купити ВР 6 то проъдусь з тобою. але поки що їзджу на 1,4, певно ще довго на ньому буду їздити. та й взагалі небачу тут сенсу писати один одному різну фігню, тому давайте закривати ці листи з наклейками ітд.
Відповідь: Ройал Драг Рейсинг Львів 29.06.08!!!!!!! Ок, закриваєм, ато бачу ти так і не розкажеш нам, шо таке "зробити серйозний підхід"
Відповідь: Робимо серйозний підхід А як я то, я як я це, а от куплю собі феррарі... До речі Г3 ВР6 сток натягую на квотері своїм корчом навіть з несерйозним підходом.:mrgreen: То Мартіні: серйозний підхід-це купити ВР6, попасти з ним в клас С і у всіх там смоктати.
Відповідь: Робимо серйозний підхід Ну і навіщо засрали тему? Нема що писати то краще не писати взагалі.
Відповідь: Робимо серйозний підхід Та чого ти так то сприймаєш:-D Це ж Markell! Це його особливість, ти ще не читав про тюнінх "Ікаруса". Я як читав то чуть від ржачки не помєр. В нього багато веселих постів. Класний паблішер.
Відповідь: Робимо серйозний підхід Просто, я так думаю, Markell толковий тєхнарь з розвинутим і яскравим почуттям гумору, тому дописи з розмитим змістом типу "серйозний підхід" викликає в нього бажання злосно "задвинути".