Я б тобі не радив таке ставити. Підозрюю зараз в тебе 185 на 65 р14. 195 на 70 по перше підніме машину майже на два сантиметри, по друге спідометр буде брехати на 5 кілометрів менше на 100, по третє терти думаю буде 99%, при нагрузках або при вивороті руля, тому що колесо стане приблизно на 3.5 см більше і ще і ширше до того ж. І по четверте - навіщо? Якщо то тюнінг, то це скоріше споганить машину - бо такі колеса які в тебе будуть - це те саме за величиною як Р18 195 45. Одне слово як висновок - просто продай ту гуму якомусь джиперу. ) Купи собі модні Р15 195 55 - то буде сам кайф для твоєї джети. І не дуже низька гума і гарний вигляд.
На Jetta 2 точно неналізе, ВОНА трохи завелика на таку "малу" ГУМУ!?!?. Налізе все, що R14, але для чого тобі авто? Купи собі джипа і небуде менінгіта з крилами(тіпа розширення) спідометром і підшипниками маточини!!!
Та то я з корисних цілей питаю бо в магазині на неї акція и 195/70 вдівічі дешевша за звичайну... Дякую шо підказали, брати не буду
То на маршрутку колеса. А наГ2/дж2 Р14 185/60 треба ставити, зпереду 195/65 навіть не налізе. То Topol: 195/55/15 також не рідний розмір, і наприклад з оригінальною ГТІ ходовую зпереду затирає такий розмір. Рідний 195/50/15. Хоча від вильоту диска також залежить багато.
В мене такий розмір на зимовій гумі. На мій погляд, вона трохи завузька і висока на літо. Тра 185/60R14, в самий раз!!!