Почав робити розпірку між стаканами (сам). Поставив (щоправда не закінчив повністю). Якщо когось цікавить звертайтесь що знаю те розкажу.
Відповідь: Розпірні дуги між стаканами В Сірка під капотом саморобний стоїть... тільки мене здивувало що тільки по півстакана розпорка накриває а не по всьому периметру круглого стакана.
Відповідь: Розпірні дуги між стаканами ага а при аварії якщо бєш один стакан то зразу і другий гнеться!
Відповідь: Розпірні дуги між стаканами Дірки в стакані сверлив? Розпорка регулюється? Після того, як поставиш рули на розвал-сходження, там регулюй і дивися, шо виходить. До речі, метал який (в плані жорсткості девайса)? Короче, на з*їзд підтягуйся, заціним твій тюнінг.
Відповідь: Розпірні дуги між стаканами ?!?!?! 1. При аварії гнуться не тільки стакани, при аварії гнеться все. В залежності від самої аварії 2. Не ставити розпорки, сподіваючись на аварію в стакан це як на мене не зовсім мудро 3. Якщо розпорка допомагає точності керування, значить вона може допомогти уникнути аварії в один із стаканів 4. Якщо ставити розпорку з еластичного металу, вона не буде виконувати функцій розпорки а тільки функцію бульби в багажнику або циллюліта на дупі. 5. NAZIK, давай фотку, аценім
Відповідь: Розпірні дуги між стаканами Ти неправий. Усе залежить від конструкції розпорки. А розпорка не з люмінію, а із сплава. Багато виробників роблять дублі. Випускають розпорку зі сталі і із сплаву люмінія.
Відповідь: Розпірні дуги між стаканами Цікаво, чи на кору таке можна дістати... Ану знавці будь-ласка, проясніть ше раз нашо вона? Поперечна стійкість тачки, правильно? А якщо їздити з такою, то як воно буде проявлятися? Тобто шо стане краще "на око" водія при їзді з такою розпоркою?
Відповідь: Розпірні дуги між стаканами Бачив, як на Форд Сієрра стакани стоять!? Так от - вони стоять під кутом, і в повороті стойка впирається в кузов досить "зручно", а в нас стойка може не доведи Боже погнути стакан в крутому повороті, тому ставиться розпорка, шоб в поворотах стакан стакану помагав триматись свого місця. До речі - процентів 90 даю що ніфіга розпорки ти на кору не знайдеш. А якщо і знайдеш то буде вона коштувати як твоя турбіна... і ти плюнеш і скажеш що за такі гроші сам собі звариш!
Відповідь: Розпірні дуги між стаканами може стати тихше на ямах. Розпорка ставиться в першу чергу для того, щоб знизити еластичність кузова і збільшити його стійкість та керованість. Вона захищає від міліметрових перекосів, які можуть змінювати розвал і піддавати кузов мікроперекосам. Буквально днями в магазині бачив каталог, згідно якого можна замовити близько 5-ти видів передніх розпорок на Корадо і тільки 2 на Сірка Ціни - від 30 до здається 120 євро. Деякі моделі висять на вітрині. Найдешевші здається самоварні. Ну так, я не правий. Все залежить від форми, і пох що вона гумова, головне, щоб мала модну форму і яскравий колір. А ще в комплект до розпорки з еластичного металу рекомендується докупити червоні болотники Спарко+сині пісялки. Ну і великий алюмінєвий спойлєр на багажнику на 4 самонарізи.
Відповідь: Розпірні дуги між стаканами Стебешься? Ну ну... Дуже цікаво, що ти на це скажеш: http://www.wiechers-sport.de/streben/domstreben.html Дивитись угорі. Domstreben Stahl vorne oben Artikel-Nr. а також: Domstreben Alu vorne oben Artikel-Nr. ЗІ Там є і на сірка розпорки і на корру. Але то ціни у Німеччині. ЗІЗІ Також знаю, що дилерам своїм продукцію вони дають зі знижкою до 50%.
Відповідь: Розпірні дуги між стаканами Звичайно стібаюся! Причому є підстави продовжити стібатися - на твоїх лінках написано Domstreben Stahl і Domstreben Alu - посилена сталь і такий же алюміній а це зовсім не еластичні метали, швидше ламкі :mrgreen:
Відповідь: Розпірні дуги між стаканами Сплав люмінію у моєму пості - мався на увазі сілумін. Він дуже міцний і дійсно ламкий. При ударі у наслідку ДТП та розпорка зламається і не поведе оба стакани. ;-)
Відповідь: Розпірні дуги між стаканами Про сталеву розпорку ми мовчимо, а про еластичність вже взагалі не йдеться і відразу ноу коментс....
Відповідь: Розпірні дуги між стаканами Міцність матеріалу і його хрупкість може дуже гарно поєднуватися. Подивимося у бік закаленої сталі. Вона дуже міцна. ДУЖЕ!!!! Може тримати великі навантаження. Але якщо її не навантажувати а вдарити, вона може дуже легко зламатися. Бо вона дуже хрупка. Так і сілумін. Він міцний, але він крихткій. Чи я неправ?
Відповідь: Розпірні дуги між стаканами Не правий. Тому що якщо метал міцний, а у нашому випадку міцніший від стаканів на машині, він їх погне. І не важно, чи потім розсипеться чи погнеться чи вилетить в космос. Якщо метал мягший від бляхи на стаканах, то він там не потрібний, бо буде прогинатися і не буде виконувати функції розпорки, а функції, описані вище.
Відповідь: Розпірні дуги між стаканами При ДТП буде навантаження, яке було непердбачене техумовами і стандартним навантаженням на розпорку при їзді по звичайним дорогам. А буде боковий удар. Можу передбачити, що розпорка не розрахована на це і може просто зламатися!
Відповідь: Розпірні дуги між стаканами Читай уважніше - спочатку під міцністю розпорки деформується м'якший метал (стакани) а потім, після досягнення критичного навантаження лопає, гнеться чи вилітає в космос сама розпорка. Це фізика, яку не обманеш.
Відповідь: Розпірні дуги між стаканами Так, зіпсується першим сам стакан, куди прийдеться удар. Потім зламається розпорка. Другий стакан може вціліти! ;-)