Розпродаж запчастин для Golf 3 1994 р. 1.Лобове скло оригіфнальне 2.Фари 3.Риснички на фари 4.Бампер передній + задній 5.Крила 6.двері передні + задні 7.кришка задня+передня 8.задні стопи 9.пластмами з салону є всі 10.передні сидіння + деякі дрібниці 11.(Кришу з диркою на люк) 12.Потолок (Під люк) 13.Колеса не памятаю які + диски желізо походу 13 4х100 14.ціла вихлопна система 15.передні тормозав зборі(диск+ супорт... ) все в ПП або за телефоном 09785сім24один0
Вихлопну зніму через пару днів фото закину зразу!Мотор 1.8 моно фото завтра,ціна 450 грн водійське чуть пропалене сигаретою((( лишив би собі але треба від 2 дверного авто!щоб складались!!
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=44&t=25391&hilit=Розпродаж запчастин для Golf ось тут фото!!!Ніяк не можу на сайт закинути вибиває помилку((( колір якись вишневий (на ссилці видно) Передні гальма поки в резерві! Балка задня продана! Ще раз вибачте за посилання на інший сайт!
Ліва тяга(салазка) у мене тоже зломана,а там такий сплав що нічо її не хоче зварювати(((( То хвороба тих люків!!! дойдуть руки до люка,то буду щось думати як її зробити!!! в цій тем відпишу