Розвал у Львові

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем Yarema, 1 кві 2009.

1. Yarema

Yarema Початківець

Tiquan
    шановні, VWшники!

після зими і львівських сьогодн. доріг,
    виїхавши вчора на кільцеву офігів від вібрацій на 110-120 км/г

у мене через 4 тисячі ТО обовязкове. але вирішив що треба не чекати (перше ТО), а зразу перезутися, моміняти масло, фільтра то що.. ну і звісно розвал..

на Алексі сьогодні сказали, що вся ця радість обійдетоься 1300 грн.. і тут я думаю що це тільки мінімум... а в результаті завалять ще вище.

словом, перезуватися на літню і розвал необов*язково на Алексі робити...

А ДЕ? (чи може всеж на Алексі?)

2. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014
    розвал можна зробити на Сто, що на Південному тел майстра 80667623265 Василь

3. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Підкажіть, а в районах: Кривчиці, Липинського, Батальна, Винники є добрі майстри??? Просто недуже деколи виходить їхати в другий кінець міста. І скіко зараз коштує та процедура +-??? Після Паски буду пересипати весь передок. Цікаво!!!

4. Aknod

Aknod Місцевий

Opel Vivaro 1.9CDTI 2004
    на Мечнікова п.Сергій з Львів-Авто робить дуже добре,процедура десь в районі 70грн...

• Подобається Подобається x 1
  5. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    На пасічній трохи далі стоянки для фур, якщо їхати від кільця. Там є СТО "горислав"... Розвар 100грн, шоб так робили я ше не бачив))) З компом і всі приколи)) Можливо я відстав від життя.)

• Подобається Подобається x 1
  6. LEZHAN

LEZHAN Початківець

VW Passat B4
    Розвал після декількох експериментів з негативним досвідом роблю тільки у Бош-сервіс. Роблять добре, сервіс на рівні, ціна на 10 грн дорожче ніж всюди. Знаходиться недалеко перехрестя наукова-стрийська

7. Шульц

Шульц Active Member

VW Golf IV 2.0 (був), Skoda SuperB 1.8Т
    "ТрістарАвтоЕліт" (вул. Пластова), розвал в них не робив ще, але там обслуговуюся...
    Майстри толкові і обладнання там не з дешевих

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)