шановні, VWшники! після зими і львівських сьогодн. доріг, виїхавши вчора на кільцеву офігів від вібрацій на 110-120 км/г у мене через 4 тисячі ТО обовязкове. але вирішив що треба не чекати (перше ТО), а зразу перезутися, моміняти масло, фільтра то що.. ну і звісно розвал.. на Алексі сьогодні сказали, що вся ця радість обійдетоься 1300 грн.. і тут я думаю що це тільки мінімум... а в результаті завалять ще вище. словом, перезуватися на літню і розвал необов*язково на Алексі робити... А ДЕ? (чи може всеж на Алексі?)
Підкажіть, а в районах: Кривчиці, Липинського, Батальна, Винники є добрі майстри??? Просто недуже деколи виходить їхати в другий кінець міста. І скіко зараз коштує та процедура +-??? Після Паски буду пересипати весь передок. Цікаво!!!
На пасічній трохи далі стоянки для фур, якщо їхати від кільця. Там є СТО "горислав"... Розвар 100грн, шоб так робили я ше не бачив))) З компом і всі приколи)) Можливо я відстав від життя.)
Розвал після декількох експериментів з негативним досвідом роблю тільки у Бош-сервіс. Роблять добре, сервіс на рівні, ціна на 10 грн дорожче ніж всюди. Знаходиться недалеко перехрестя наукова-стрийська
"ТрістарАвтоЕліт" (вул. Пластова), розвал в них не робив ще, але там обслуговуюся... Майстри толкові і обладнання там не з дешевих