Відповідь: Кому Корраду?! Якщо порівнювати з 2.9 веершастим, то економічніший на літр. А з 2.8 - приблизно то саме. Та й коней там приблизно рівно. 160 проти 174.
Відповідь: Кому Корраду?! Travel турбомотори є прожорливішими чим звичайні атмосферники А самі атмосферники є більш живучішими чим турбомотори Вот такий гон Може візьмеш? Будеш мегакрут
Відповідь: Кому Корраду?! Моя на трасі бере 7 літрів при швидкості 110-130 По місту 12-16 залежно наскільки щастить на пробки
Відповідь: Кому Корраду?! люди ви шо жартуєте? які 13 літрів? то вр6!!!!! 15 точно а якшо в пробках стояти і ганяти 20 точно!!!!! Яка причина продажі?
Відповідь: Кому Корраду?! це точно, її хіба брати щоб хвалитись друзям... поки ціна бензин не спаде в рази 2
Відповідь: Кому Корраду?! Ну ні нада аж так... Дивно що ви до 30 літрів на 100 км не дійшли. Факти такі Був у знеайомого Гольф 3 з двигуном 2.8, не знаю наскільки це правда, але казав по трасі до 8 доходило... Це мабуть так само як 1.4 і 2.0... 2.0 чи 1.8 - дещо економічніші виходять... хоч як це абсурдно не звучить... + в коріша є Ауді 100 2.8 - казав що як гнав на Київ - тримаючи середньо 160 км/год - споживання склало 10.5 літра... Ну але тут ще тре брати до увваги і масу авти....
Відповідь: Кому Корраду?! по трасі 10 погодуюсь але по місту більше 15 точно!!! подивися, кора мартіні бере 12-16 літрів по місту при 1,8 а 2,8 по місту скіки їсти буде?
Відповідь: Кому Корраду?! Ну місто місту рознь )) По місту на мою думку ніколи не вийдеш на якийсь один чіткий показник. Суперб 1.8Т теж біля 15и жире по місту. Тут скоріш тре рахувати показник споживання палива за 1 годину З іншого боку по пробкам на 1.4 тож не менше мало б виходити. Я просто не рахую
Відповідь: Кому Корраду?! peGas - турбомотори є прожорливіші на порядок! Є турбовані БМВ 328 з яких знімають 700 куней.... розхід по місту до 35 літрів! Для порівняння 5,0 мустанг на 280 коней жере по місту 12 літрів 92-го! при спокійній їзді MARTINI - фотки які є, шо саме ти хочеш побачити? скажи я попрошу шоб по фоткали
Відповідь: Кому Корраду?! На буксирі? Можливо вночі , без світлофорів , їздячи по Сихову, Науковій і інших спальних районах міста, і не потикаючись в центр, можна досягти такого показника. Інакше про 12 літрів не повірю. Якщо на маршруті попадаються серйозні пробки, то у мене загальний розхід за поїздку показує і 20 і 25 літрів. Та мені в принципі то не критично, моя мічта ідіота уже збулася, нехай вимагають ті, хто збирається кору купувати
Відповідь: Кому Корраду?! MARTINI - ну мені казала людина яка мала мустанг ПРи спокійній їзді такий розхід, може секрет в тому шо 2 клапана на циліндр
Відповідь: Кому Корраду?! Ну і шо? У мене теж по 2. При спокійній їзді по місту в пробках компресор не дує, тобто це простий 1.8 . А споживання таке виходить як у 5-літрового мустанга... І це 12 літрів у кращому випадку! При тому що на трасі також при спокійній їзді, коли датчик наддуву показує 0 (не дує компресор) - 7 літрів. Мабуть секрет в чомусь іншому Або мій МФА бреше і показує завеликий розхід по місту, або брехала людина, яка мала мустанг.
Відповідь: Кому Корраду?! Та ладно вам... Хіба не все одно шо там скіко їсть і хто збрехав... Так хто Кору бере? Цікаво глянути вживу на веершасту...