Брат сьгодні поламав ручку до бардачка - потягнув , а він був на замок закритий. ЇЇ ще можна врятувати - чи вже буде так , по бичому ? Додано через 3 хвилини І він тепер не відкривається, навіть ...
Відповідь: Ручка бардачка Мій друг на сірій венті так їздить з моменту покупки. Дуже зручно - в бардачок взагалі не лазять всякі пасажири (як в твому випадку) . Бардачок він відкриває ключем від запалення вставляючи його в щілину яка лишилась від зламаної ручки. А взагалі - обзвонюй розборки. Може тобі і продадуть кришку бардачка... а може й ручку... найвірогідніше на шроті на кільцевій. До речі Степан з кульпарківського базару буде з 25-го числа. Удачі.
Відповідь: Ручка бардачка актуальна тема. В мене в Б5 малий, ще рік тому вломав цю ручку, але бардачок відкривається пальцьом. Додано через 3 хвилини На жаль ві Львові на жодному шроті не знайшов Пасат Б5, а в мому ще вломані кришечки дзеркал на козирках, та ще різні дрібниці салону....
Відповідь: Ручка бардачка Шрот на Данила Апостола , біля МРЕВ ДАІ, там є багато до пасатів Б5. Але будь з ними ДУЖЕ обережний !
Відповідь: Ручка бардачка Ну до того думаю не дійде На рахунок шроту на Данила Аостола (біля МРЕВ ДАІ). Позитив: Мають багато потрібних речей, особливо до новіших автівок. Негатив: 1) Ціни занадто високі, майже такі самі як на нові неоригінальні запчпстини; 2) Ставлення до клієнта бажає кращого. По телефону обіцяють що є все що захочеш, а приїжджажш на місце починається ... Спочатку довго ходять один за другим, шось шукають. Потім після півгодинних пошуків, ощасливлюють тебе новиною що немає того що треба, і клятвенно обіцяють привезти; 3) Якщо ви їм вже дали гроші, то назад ви їх ніколи не отримаєте, навідь якщо запчастина яку ви брали виявилась несправною. Спочатку будуть довго вам мозолити макітру, що гроші повертає лише власник (звати його Зеником). А того власника як правило ніколи немає на місці. Потім коли вас всеж таки ощасливить впіймати цього "невловимого" Зеника, грошей він вам теж не віддасть, а запропонує обміняти запчастину. Короче, писати про той шрот можна дуже багато (сам два рази брав у них запчастини), і більше ні защо до них не поїду. Не хочеться лишній раз почувати чебе обоср....
Відповідь: Ручка бардачка В мене з моменту покупки була зломана. Шукав по багатьох шротах - результат 0. Всі казали що ручка замка то рідкість і що реальніше весь бардачок в зборі купити. І якось через 1.5 роки після покупки авто зайшов випадково в магазин Форсаж на Кульпарківській і дивлюсь очам не вірю - лежить нова ручка на вітрині. Взяв незадумуючись, ціна 75грн. (це було восени 2006) :mrgreen: Серцевину замка переставив зі старого.
Відповідь: Ручка бардачка Може не варто за оригіналом ганятись? Тобі ж, мабуть, оригінал і поломали .
Відповідь: Ручка бардачка Та я просто порівнюю ціни Нема різниці - це ж не тяга, чи ричаг Пластмаса- як пластмаса Я ше стару хочу модернізувати- може вдастся з металевим елементом
Відповідь: Ручка бардачка Спробую вломати майстрів по металу щоб мені таке щастя виробили - зате повний ексклюзив Ще , лише, потрібно буде хромувати
Відповідь: Ручка бардачка Стару ручку реанімував за тимчасової підтримки клеєм і допомогою сталевої шпильки , свічки і поскогубців(з кусачками) Завтра проведу тест на витривалість