Ручки дверні на Пассат Б4 (заміна, ремонт)

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем Eller, 25 лис 2012.

1. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Ручки дверні на Пассат Б4 хто допоможе поремонтувати або поміняти, мова йде про обидві передні. В мене ні часу ні вміння не вистачає, задні замінив, все добре, а от як акуратно і правильно від'єднати центральний замок/сигналку, замінити лічинку ключа і поставити нові ручки, або ж відремонтувати старі так, щоби відкривалися двері - я не вмію і не знаю. А вже просто дістало, вже сам не можу відкрити пасажирську, а свою по 4-5 разів смикаю. Колись давав раду якось відрегулювати, але 10 років експлуатації мною даються де-не-де взнаки. Тому хто вміє добре це зробити чи знає, хто робить таку штуку? Ніби дурниця, але зробити треба. Купити поїхати на шроті можу, а от потім поставити - не ризикну.

2. Niko

Niko Active Member

Geely Emgrand 7, VW Passat B5 1,9 TDI - був, VW Passat B4 - був
    мав таку ж проблему - робив мені електрик на СТО на вул. Морозенка (бічна Ярослава мудрого) - зробив дуже якісно і взяв недорого.

3. Хулыган

Хулыган Початківець

Passat В4
    Я теж з таким парився...там під ручками прокладочки гумові, вони з часом тріскають і вилітають, ціна прокладки 10 грн. нові брав в магазині під заказ...Ставиться елементарно, відкриваєте дверки, відкручуєте болтик напроти ручки, і вона просто витягується ...Після того тка само вкручується назад, і "методом наукового тику" регулюється..Якщо все йде добре то 10 хв. на одні двері вистарчає....Що цікаво, то значно простіше навчитись робити самому, ніж когось знайти, я питав на СТО так вони хотіли по 100 грн за ручку і збирались розшивати дверки, балвани....

4. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    З передніми ручками не так все просто. коли вона зношується, то є схеми регулювання і надання їй другого повноцінного життя. Я не бачив на очі як то робиться саме в Б4 Пасаті, але в Джетті2 було легко. Майстер казав, що гнув десь лєпєсток, десь наварював додаткове навантаження, тому в деталях розказати не можу.
    Ставити її важко і незнаючи як, будеш робити довго. там є секрет якийсь, в певний момент треба десь натиснути і вона легко зайде, не знаючи цього просто не збереш і не вставиш.

Про які прокладки за 10 грн під ручки ви говорите? Є фото якісь?

В мене ручка вже майже не відкривала, майстер зробив, тепер як нова.
    Перед тим ремонту вистарчило на 4 роки.

5. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    в Б4 нічого негнетбся , набери мене 097 798 798 3 я тобі все розкару, буде час і допоможу, сам усе робив собі і навчився все переставляти ,життя заставило, доречі ручки ти поміняєш, але аби підвгнати серцевину потрібно ключ від донорського замка на 1 хв,і буде тобі щастя

6. aleks77

aleks77 Початківець

Passat B3 Variant, 1991, RP
    Панове, щоб не вiдкривати нову тему: хтось пiдкажiть,будь ласка, як вийняти серцевину з замка ручки, не маючи ключа-донора?
    Авто- Б3, ручка вломилася навпiл, висить на дротах вакууму. Донорську ручку знайшов, але без ключа. Притулив машину водiйськими дверима до стiни i стою, мiркую. Пишу з мобiльного. Дякую.

7. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    без ключа невитянеш, висверлюй акуратно щоб мікрик зберігсяч, а з своєї ручки вийми серцевину і встав в донорську і буде тобі щастя

Останнє редагування: 10 гру 2012
  8. aleks77

aleks77 Початківець

Витягнув, дякуючи авторові допису в сусідній темі. Напіврозібрав, а потім стиснув з однієї сторони шилом, а з другої- надфілем "вусики" на кінці серцевини і дуже сильно надавив. Воно і вилізло....:D

Такий шар грунту на серцевині був, що жодного "вусика" не випало.

Не ясним лишилось питання про маленьку пружинку і кульку, які намальвані в підручнику. В донорі їх не знайдено.... Хто стикався з цими деталями?

Дякую.

9. aleks77

aleks77 Початківець

Панове, знову -ж таки, щоб не відкривати нових тем. Сьогодні стикнувся з тим, що серцевина ручки зламаної не входить до ручки, яку я мучив в попередньому пості.

Все зробив, двері розібрав, дріт керування ЦЗ під'єднав, а потім почалося.....
    кулька з пружиною- раз, серцевина- два.... Так і лишив машину з свіжою ручкою і без серцевини.... Заткнув ганчіркою.

В зв'язку з цим, добродії, хто - небудь, підкажіть:
    - чи таке буває, а чи я погано сунув?
    - на всяк випадок, чи стають ручки з Б4 на Б3?

Дякую.

10. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    з Б3 на б4 і навпаки ні, взаємозамінні лише кілька елементів,непідходить,а окись чистивна серевині і замку?

11. aleks77

aleks77 Початківець

І сунув я непогано, просто були різні серцевини. Та, що в мене стояла - під пружинку і кульку, як в підручнику намальовано, а та, що купив - під дві проточки поздовжні. Закінчилось все замовленням у майстра під серцевину зробити секрети і ключ новий. Все гамузом - 140 грн. + 50 грн ручка. А на самій- пре-самій розборці - 150 просили за ручку с замком і ключем. На економився.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)