Холпі допоможіть, перед дівчатами стидно. Ще 2 роки тому загубив праву ручку (сид. псажира) від сидіння. В магазині кажуть це не запчастина на ній номеру нема, на б.у розбірці без сидіння не віддають:grin:, а на авторинку пропонують від ТАЗика:roll:. Може хто що?
Відповідь: Ручки на выдкидні сидіння для Гольф 2 Мені теж вони потрібні. Теж права. Зараз пошукаю номера тіх ручок.
Відповідь: Ручки на выдкидні сидіння для Гольф 2 191881633A 01C ліва 191881634 01C права Але ціни на них по орігіналу мене не радують. :-(
Відповідь: Ручки на выдкидні сидіння для Гольф 2 в мене є з стокових сідушок.. але притримаю на запас.. я от думаю може на силікон посадити шоб не зіскакувала?? чи неварто?? в мене дєвки вже наловчилися без ручки відкривати ті шо часто їздять.. ті шо перший раз то сажу тільки спереді ;-)
Відповідь: Ручки на відкидні сидіння для Гольф 2 Так в кого можна замовити, готовий прийняти поштою. Скіко оригінал? Якось хлопчина на розбірці казав, що їх десь в країні литы почали, скоріш завсе він дурень. Аналогично!