Привіт! Пропоную тут писати про те, хто в чому сумнівається, або просто хоче перевірити інформацію. Наприклад, вчора до мене 1 тіп, не знайомий, підходить і каже, шо в мене решітка не рідна, а від Г1. (В мене на Г2 дві фари, 1989 р.) В нього самого 4 фари, але дзеркало на середині дверки, тобто старша машина. Як там було з тими решітками? Їх навіть вроді більше на Г2 з 2-ма, ніж з 4-ма фарами... (З власних спостережень...) П.С. Тому тіпу я сказав, шо мені по барабану, яка в мене решітка. І ше одна історія. 1 далекий родич хвалився, шо в нього Г2 1,6, 1991р. бере по трасі 6 л бензу на 100, бо в нього "електронний карбюратор". Такий розхід в принципі можливий при 1,6? Дякую.
Відповідь: Розвійте сумніви На рахунок 6л на 100км так цілком реально, в мене був Гольф2 1.6 саме так і брав.
Відповідь: Розвійте сумніви примерно так и есть- причем зависит не столько от скорости , сколько от качества бензы
Відповідь: Розвійте сумніви на г2 рідні були решітки і з двома і з чотирьма фарами і наскільки я помітив є два варіанти решіток з двома фарами є такі що стоять рівно а є такі що стоять під кутом ті що під кутом то є старіша версія, також є решітки без значка ВВ то ті без значка ставилися на ГТІ і раліки.
Відповідь: Розвійте сумніви На Г2, там два типи решіток, і до речі на корах також. Одна - старіша, там де перегородки часто, друга новіша, перегородок чотири чи пять. І звісно 2 і 4 фарні. В мене була на гольфі і новіша двофарна і новіша 4-фарна. Старішу бачив тільки двохфарну.
Відповідь: Розвійте сумніви С приводу 6л/100 км, то по трассы, якщо мені з моїм 1,8 їхати по трассі не вишче 130 км/г, то розхід отримую 6,1 л/100 км. ЗІ Є на Г1 решітка під 4-ри фари.
Відповідь: Розвійте сумніви Я чому запитав, бо в мене з 1,3 карб бере десь 8 л, але я їзджу в основному 60-90 км/год, бо так звана траса там погана, і по невеликому місту (без пробок). Це нормальний розхід чи треба настроювати карб?
Відповідь: Розвійте сумніви зважаючи на те скільки я чув про ті 1.3 карбюраторні (10, 11 в когось аж 14 літрів) то в тебе взагалі ідеально
Відповідь: Розвійте сумніви В оригіналі без значка не ставились. То цюнінх. В ралліка взагалі ціла морда своя, ні в одного іншого гольфа не повторюється і коштує купу бабла. То автор: для того, шоб розвіювати такі сумніви, треба мати елементарний буквар по машині (який не раз пригодиться), ЕТКУ, і пару раз зайти на допель, шоб знати на чому ти їздиш і не слухати всякого брєду.
Відповідь: Розвійте сумніви Фари такі, як в коради у нього. Очевидно і решітка підійде, питання тільки, який там телевізор...
Відповідь: Розвійте сумніви Не такі (просто подібні, але вужчі і рівні), і решітка не така, і телевізор під неї інакший, і нижня планка унікальна. А ше був Гольф 2 америкос, який мав чотири квадратних фари, подібних на скірокковські.
Відповідь: Розвійте сумніви Не тільки подібні а й такі самі. 4 фари американки - це їхній стандарт, вони ставилися на десятки машин різних виробників з початку вісімдесятих. Вони навіть йшли на делореани Ці фари ставлять і дотепер. Зокрема в Україні їх ставлять на автобуси "Богдан", в Росії на Камази ітд. Прикольні ці фари і тим, що існує море варіантів - від блоків з ксеноном до "кришталевих" фар, які собі поставив krilov на сірка. 100% взаємозамінності.
Відповідь: Розвійте сумніви Хочу розвіяти міф - то правда що корпус цієї машини робили тіко з нержавійки і не малювали?
Відповідь: Розвійте сумніви Сам так хотів назвати, "розвійте міф". To Travel: Але чому 1,3 бере більше, ніж 1,6 і 1,8??? Справа в карбі? Я то думав, по наївності, що чум менший двигун, тим менше бере... Але все одно не шкодую, мені підходить. П.С. Всім дякую за огворення решіток, більш ніж вичерпно. До речі, куди поділась "відповідна кнопка" і як тепер дякувати? Додано через 15 хвилин Сам так думаю... Маю деякі мануали, тут були лінки, ЕТКУ не можу скачати, бо маю ліміт трафіку на роботі 5 МВ в день!!! Може, хтось може записати на диск? Я навіть десь тут бачив пропозицію, буду дуже вдячний... П.С. Що таке допель?
Відповідь: Розвійте сумніви Тому що 1,3 в міських умовах постійно мусить працювати на повному газі, при максимальному навантаженні. Якщо їздити дуже спокійно то споживання буде меншим. Так само воно буде суттєво меншим якщо облегшити машину. Подивися на нижній ряд, ліворуч від кнопки "цитувати виділене" є плюсик (тут ↓) і мінусик. Плюс це дякую, мінус - навпаки.
Відповідь: Руйнівники міфів Делореани не фарбували, кузов з нержавійки. Я десь чув, що їх знову почали виготовляти, тільки вже купа бабла коштують, порівняно, що вони коштували в 80-их Соррі за оффтоп.