на продаж олдскульний руль з Polo GT. куплений був у Олега М. але так собі і не поставив... пролежав в гаражі півроку майже. руль реально крутий. м'якенький. стан чудовий! ціна 350 грн. оплата на карту. відправка новою поштою.
Діма, Олег, не парьтесь тим рульом ! Ставте собі від Г3, той що з аіrbаg ! Він (руль) - МЕГАЗРУЧНИЙ ! При бажанні можна і подушку підключити. Поставив такий собі на корч - Діма бачив - тішуся і кайфую.
дякс, за пораду, покажи фото . просто мені дуже сподобався руль такого типу, вставка алюмінієва мене сильно возбуждає, і під перетяжку - суперськи буде
Той, що з аіrbаg = 250грн. І ніякої не треба перетяжки. Порахуй сам 350 + 50 (доставка) + 400 (перетяжка) = 800грн. Жінка з дому вижене : )
До автора теми ! Я так розумію, що руль Роlо GТ вже проданий. То сподіваюсь, можна в цій темі про рулі поговорити ?
Мені на цьому рулі фа-фа незручне. Перший час по аірбегу лупив. Зараз вже привик на ті кнопочки попадати але все одно незручно.
Ну да, є такий момент, але недовго. Я вже своє по ейрбегу відлупив : ) Тепер все МЕГАЗРУЧНО, фафакаю без відриву руки від керма !