Шановні колеги, в мене до Вас такі питання: Декілька днів тому відчув неприємний шургіт в ходовій і заїхав в перший який був по дорозі автосервіс, в якому мені порадили міняти рульові тяги. Потім я заїхав до свого знайомого на сервіс і він мені сказав що тяги добрі, а необхідно ремонтувати рульову рейтку. Так вот, я сиджу і думаю, що мені робити, як впевнитись в діагнозі: рейка чи тяги? Порядьте щось, або якогось майстра, який би розставив крапки над і.
Дякую за пораду!!!!!!! Я обов'язково нею скористуюсь, і вже навіть знаю куди заїхати =) А може хтось знає де реставрують тяги??? Щоб я дарма нові не купляв!
Ну, якщо тяги не дорогі, то для профілактики можна поміняти. Тоді порівняєте шуми "до" і "після". Заодно і нові тяги будуть. Але спочатку ше інші сервіси відвідати))
Не нужно запчасти наугад менять, тем более, что явных предпосылок нет. "Новые" почти 100% прослужат недолго... Это не тот оригинал, что был при изготовлении автомобиля. Единственный совет - на грамотную диагностику.
Можеш домене заїхати. 067 844 0001 Богдан провіряється це все дуже елементарно), і відреставрувати можна відразу недалеко - правда реставрують годин 5, бо мають завжди багато роботи, або купити нову відразу в магазині)
Діагностика - 40 Заміна тяги - 40 Розвал два по 40))) Якщо після діагностики машину відразу залишаєш на ремонт - діагностику нерахую)