Рульова, нова чи б/у ?

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем AMIgo, 9 вер 2008.

1. AMIgo

AMIgo Новачок

VW Golf III 1.4 1993
    В мому Golf III 1993 р. страшно гримить рульова рейка (без підсилювача), таке враження, що молотками знизу хтось стукає. Як краще зробити: купувати нову, чи реставрувати стару? Читав, що це ще може карданчик гриміти.:?:

2. ZET

ZET Місцевий

VW Golf II 1.6RF 2E 1990
    Клубна карта:
    000405
    Відповідь: Рульова, нова чи б/у ?

нову
    таке можливо ?

3. AMIgo

AMIgo Новачок

VW Golf III 1.4 1993

Справа в тому, що нова кермова рейка не оригінал і скільки вона проходить не відомо. Чи може всеж таки реставрація?

4. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Може карданчик а може таги наконечники і тд
    Спочатку мусиш визначити що точно а потім вже задаватись питанням що краще ставити
    Реставрувати не раджу (ще й десь на "гаражах").
    А взагалі пошук рулить
    http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=218
    http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=2759

5. 82kipa

82kipa Початківець

vw Golf 3, 1.4, 1993

В мене така ж проблема. Вчора був в Чернівцях і взяв рульову (з пильниками і тягами) за 100$. Німецька реставрація.

6. zhora

zhora Початківець

VW Golf 3 93

в наших гольфиках це велика проблема, одним словом "львів". купляв на шроті 70 у.е., поки їжджу , але якщо є лаве - то краще за 300 зелених взяти на шроті з гідриком , вона набагато довше прослужить.

а карданчик , тоже може гриміти - 150 грн (б.у.)

7. 82kipa

82kipa Початківець

vw Golf 3, 1.4, 1993

з ґідром не канає. Двиг. 1.4 відверто слабоват а так ще втрачає. Та й мороки зі шківом. Краще взяти з G2(50-80уо) але відразу з карданчиком на дрібні шліци.

8. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

ога...особливо б/у...будеш мати мєнінгіт з нею ше той...

9. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

в розділ "сміх та й годі"!

10. Aleks

Aleks Початківець

VW Passat B-3
    Привіт! Маю джету 87р.бенз 1.6.Номер двигуна затертий такщо сказати неможу.Суть питання, хочу замінити р.рейку залізши під машину я найшов такі позначення на рейкі (WWO 3b 191 419 105) Що порадите цю на реставрацію (підскажіть куда) чи всетаки нову( якщо можна ціни)Наперед щиро вдячний:mocking::mocking:

11. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    По Екзісту GKN-Spidan - 2 560,20 грн., Lucas/TRW - 4 231,60 грн., Remy - 2 954,17 грн

12. Pavhom

Pavhom Active Member

Golf 2 1.8 GU
    Клубна карта:
    000079
    Я відреставрував свою рульову не можу ще нічого сказати бо ще не наїздив навіть 1000 км. Пораджу одне не купувати ніяких польських вони десь коштують 300-350 грн рік часу і їй приходить торба зимою взагалі наповнюється водою та на морозі замерзає це коли зранку починаєш їзду неможливо до кінця провернути кермо опасна штука ось так я катався!!!

13. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Рік часу!??? Ти де такі рейки бачив.
    Як правило 3-6 місяців

14. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Я замінив на б/у за 600грн + карданчик на крупний шліц 120(новий китай бо б/у оригінала не знайшов). так от катаюся вже місяць, результатом задоволений(як довго незнаю), наконечники залишив старі разом з тягами та пильниками.

15. нанаєць

нанаєць Active Member

VW Vento 1.8 ABS
    Клубна карта:
    000076
    маю таку саму біду. оригінальна рейка відїздила років з 10 (головне перевіряти тяги і пильники). минулого року вирішив поміняти і мені привезли з італійського шроту б/у за 50 євриків (стан був ніби непоганий), ця вмерла за місяців 6. тепер чекаю на б/у в зборі рульову з гідріком. чекаю вже пару місяців бо нехочеться брати г...на а самому перевірити на машині яка їде під розборку. та і ціна дужееееееее хороша - 120 і то не євриків а долярів. паралельно хочу поставити стойки передні від В-4, пара хороших б/у за 50 дол

16. Genyk

Genyk Початківець

VW GOLF3 1.4 93
    Привіт. Якщо справа в рейці, то краще звісно поставити нову.

17. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Я вже колись піднімав цю тему! Поставив на свою Джуту свіжопригнану і перевірену Б/У рейку, є запас регулювання і тех.стан.
    Моя думка: довіряю більше б/у Бундесу, ніж новим обклеєним брендам!!!!!!!!!!!!!
    Ще пару років і цього небуде, але може, зміниться якість виробників запчастин!!

18. Slavik42

Slavik42 Початківець

VW VENTO 1998
    Нової купувати не варто, бо походить не довго. Краче пошукати на шротах б/у але оригінальну.

• Подобається Подобається x 1
  19. Pavhom

Pavhom Active Member

Golf 2 1.8 GU
    Клубна карта:
    000079
    Напевно за 3 місяці рейка почала стукати (взагалі-то вона відразу постукує) А як фінанси на нулі то приходиться маслати в екстремальних умовах звісно акуратно :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)